Yritysesittely

Project-IT – tuloksellista projektijohtamista

Perustimme Project-IT:n vuonna 2007. Halusimme luoda puhdasverisen IT-projektien hallintaan ja johtamiseen erikoistuneen yrityksen, jossa on töissä vain alan kokeneita ammattilaisia. Voimme ylpeinä todeta, että olemme tässä tavoitteessamme onnistuneet.

Kesäkuusta 2021 alkaen olemme olleet osa kansainvälistä Fellowmind-konsernia, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Hollannissa ja Puolassa yli 1 600 asiantuntijan voimin.

Meiltä löytyy markkinoiden parasta osaamista niin IT-projektien johtamiseen kuin liiketoiminnan ja menetelmien kehittämiseenkin. Henkilöstömme ja laaja ammattilaisten verkostomme takaavat sen, että meillä on aina tarjota asiakkaille heidän toimialaansa ymmärtäviä osaajia, jotka sopeutuvat monenlaisiin organisaatioihin ja tilanteisiin.

Ammattilaisemme työskentelevät merkittävien suomalaisten yritysten IT-projektien vetäjinä niin pienissä kuin isoissakin hankkeissa. Emme ole riippuvaisia ohjelmisto- tai laitetoimittajista ja tätä tinkimätöntä objektiivisuutta asiakkaamme arvostavat.

Avain onnistuneeseen projektiin on toimialaa ymmärtävä ja osaava projektipäällikkö, joka pitää projektin aikataulussa ja budjetissa. Vahvimmillamme olemme finanssialan, tietoliikenteen, mobiilialan, mediasektorin ja peliteollisuuden parissa.

Palvelulupauksemme

  • Olemme Suomen paras IT-projektijohtamiseen ja arkkitehtuuripalveluihin keskittynyt yritys
  • Tuomme asiakkaillemme alan parhaat IT-osaajat ja autamme heitä saavuttamaan haastavimmatkin liiketoimintatavoitteet
  • Olemme osa kansainvälistä Fellowmind-konsernia, jossa meillä on yli 1 600 kollegaa kuudessa eri Euroopan maassa

80

Senioritason projektipäällikköä

5021

Kupillista kahvia juotu

6406

Taulukkoa täytetty

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.