Arkkitehti

Project-IT on Suomen johtava projektihallinnan konsultointiyritys. Palvelutarjoamamme laajentuessa etsimme joukkoomme osaavia asiakaslähtöisiä liiketoiminta-, tieto-, ratkaisu- ja teknologia–arkkitehtejä vastaamaan Project-IT:n arkkitehtuuripalveluiden tarjoamasta ja sen kehittämisestä. Tarjoamme sinulle näköalapaikan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin sekä mahdollisuuden uuden liiketoiminta-alueen luomiseen.

Sinulla on vahva ohjelmistokehitystausta ja osaat kuvata asiakkaan ongelmat paitsi liiketoiminnan näkökulmasta myös teknisinä ratkaisukokonaisuuksina. Pystyt keskustelemaan sujuvasti asiakkaan liiketoiminnasta ja siitä, miten liiketoimintaa voidaan kehittää hyödyntämällä uusinta teknologiaa.

Hallitset laajan kirjon eri teknologioita (esimerkiksi Java, .NET, JavaScript, React, Spring, SOAP, REST, SQL, AWS, Azure, Docker) ja sinulla on vahva kokemus nykyaikaisista kehitysmenetelmistä (Agile, DevOps, CI/CD). Pystyt johtamaan tiimiä teknisenä liidinä tai vetämään projekteja.

Henkilönä olet myyntihenkinen ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky sekä halu tarttua toimeen. Omaat vankan kokonaisarkkitehtuurien hahmotuskyvyn sekä erinomaiset yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi. Sinulla on osaamista ja kokemusta myös projektityöstä.

Olet teräshermoinen ammattilainen unohtamatta huumorin pilkahdusta silmäkulmassa. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme kasvattamaan arkkitehtuurista uutta tukijalkaamme!

 • Liiketoiminta-arkkitehti

  Liiketoiminta-arkkitehtinä ymmärrät asiakkaiden liiketoiminnan tarpeita ja niihin liittyviä teknologiaratkaisuja. Hallitset kokonaisuutta korkealla tasolla ja ymmärrät liiketoiminta- ja teknologiaprosessien välisiä riippuvuuksia. Osaat kuvata organisaation liiketoiminta- ja ICT–strategiaa sekä tiedossa olevia liiketoimintaympäristön muutoksia seuraavien vuosien aikana.

 • Tietoarkkitehti

  Tietoarkkitehdin työn tavoitteena on luoda yhteinen näkemys organisaation tai muun tietoarkkitehtuurin kohteen keskeisestä tietopääomasta. Osaat myös kuvata organisaation käyttämät tietovarannot, niiden rakenteet ja keskinäiset riippuvuudet.

 • Ratkaisuarkkitehti

  Ratkaisuarkkitehtinä vastaat järjestelmien määrittelystä ja suunnittelusta kokonaisuutena. Pyrkimyksenäsi on löytää liiketoiminnan tavoitteita ja asiakasyrityksen teknologiastrategiaa parhaiten tukevat arkkitehtuuriratkaisut. Ymmärrät ja osaat muuntaa toiminnan kehittämisen tarpeet ratkaisuiksi, jotka noudattavat arkkitehtuuriperiaatteita ja tukevat pitkän aikavälin strategiaa.

  Tehtäviisi kuuluu tunnistaa vaihtoehdot ja tehdä niiden perusteella suosituksia liiketoiminnan tarpeisiin. Osallistut myös teknisten ratkaisujen ja integraatioiden suunnitteluun ja ohjaat niiden toteutusta.

 • Teknologia-arkkitehti

  Teknologia-arkkitehtinä tehtävänäsi on auttaa asiakasta ymmärtämään organisaation ja järjestelmien nykytilanne. Tuet asiakasta tulevaisuuden valintojen ja suunnitelmien tekemisessä. Osat kuvata teknologialinjaukset, järjestelmät, palvelin- ja tietoliikennearkkitehtuurin sekä käyttäjähallinnan ratkaisut.

Arkkitehdeillamme on vahva kokemus ja näkemys eri järjestelmien muutos- ja kehittämishankkeista erilaisissa liiketoimintaympäristöissä. He pitävät huolen, että IT-projektin aikana toteutetut arkkitehtuuriset ratkaisut ovat toiminnallisesti luotettavia ja ylläpidettäviä.

Mitä lupaamme Sinulle?

Meillä Sinä olet tähti, jonka ympärille kaikki rakentuu

 • Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi laaja-alaisesti. Sinun osaamisesi kehittyminen on meille tärkeää.
 • Tarjoamme Sinulle näköalapaikan Suomen menestyneimpiin yrityksiin ja mielenkiintoisimpiin projekteihin.
 • Käytäntömme ovat joustavia ja Sinun hyvinvointisi on meille tärkeää.
 • Jatkamme 10 -vuotista kasvuamme ja haluamme Sinut mukaan osaksi tarinaamme.

Meillä Suomen parhaat osaajat odottavat Sinua kollegakseen. Tule mukaan joukkoomme!

Intohimona projektit

Perustettu
vuonna 2007.

Kokemusta projektihallinnasta
yhteensä yli 500 vuotta.

Liikevaihto vuonna 2020
11,6 miljoonaa euroa.

Lähetä hakemus

 • Sallitut tiedostotyypit: pdf, docx, doc, rtf, Max. tiedoston koko: 50 MB.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tositarinoita projektien johtamisesta - projektipäälliköt kertovat

Projektien parista Vinssin vetäjäksi

Vuoden 2021 alusta Häkkilä hyppäsi konsultin hommista asiantuntijaverkosto Vinssin peräsimeen. Project-IT:n Vinssi tarjoaa toimeksiantoja projektihallinnan, IT-arkkitehtuurin ja testauksen hallinnan asiantuntijoille johtavissa suomalaisissa yrityksissä.

Lue lisää »

Asiantuntijayhteisön voimanlähde on luottamus ja yhteinen päämäärä

Project-IT:n toimistoon saatiin aimo annos talousosaamista, iloa ja energiaa, kun Eeva Hägerström aloitti yrityksen talouspäällikkönä helmikuussa 2018.

Lue lisää »

Projektipäällikkö hallitsee kokonaisuudet ja pitää silmät aina tulevaisuudessa

Sampsa Laamanen on ollut Project-IT:llä vuodesta 2014. Hän kuuli yrityksestä alun perin entisen kollegansa kautta. Kuukauden päästä työhaastattelusta Project-IT sai projektin, jota Laamanen kutsuttiin johtamaan. ”Työnkuva vaikutti monipuoliselta ja itsenäiseltä, ja minuun vetosi se, että pystyn näyttämään asiakkaalle oman työni arvon konkreettisesti”, hän muistelee alkuaikoja. Johtava konsultti Sampsa Laamanen Nelivuotisen Project-IT -uransa aikana Laamanen on […]

Lue lisää »

Projektinjohtaminen on monipuolista, rajattomat kehittymismahdollisuudet tarjoavaa työtä

Kristiina Ilvonen on toiminut reilun kahden vuoden ajan Project-IT:n johtavana konsulttina. ”Kiinnostuin tästä positiosta ystävän suosituksesta. Koin, etten pystynyt enää kasvamaan ammatillisesti aiemmassa työtehtävässäni, ja olin valmis uusiin haasteisiin”, Ilvonen kertoo.

Lue lisää »

PROJEKTIT AMMATTITAIDOLLA KARTOITUKSESTA KARONKKAAN

Olemme olleet mukana toteuttamassa kymmenien yritysten satoja erilaisia IT-projekteja ja muutoshankkeita. Tarjoamme yrityksen tarpeisiin sopivan projektipäällikön kuukausiksi tai vuosiksi johtamaan ja valvomaan sen liiketoiminnalle tärkeän IT-projektin asianmukaista etenemistä. Projektipäällikkö vastaa projektin konkreettisten toimenpiteiden etenemisestä.

Tutustu johtaviin konsultteihimme Tutustu asiakkaisiimme

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.