Palkkaamme kaikki Suomen taitavimmat IT-projektinhallinnan ammattilaiset!

Töihin meille!

Project-IT:n tärkein voimavara on motivoitunut ja tyytyväinen henkilökunta. Se on myös avain yrityksemme kasvuun. Pidämme huolta työntekijöistämme ja meille on tärkeää, että henkilöstömme tuntee olevansa yrityksemme kantava voima.

Jokaisella projektijohtajallamme on vähintään viiden vuoden kokemus projektijohtamisen eri tehtävistä. Samaa edellytämme myös tulevilta työntekijöiltämme. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan lisäksi modernit työkalut, sekä koko asiantuntijaorganisaatiomme tuen ja asiantuntemuksen projektien ja hankkeiden johtamisesta.

Järjestämme henkilökunnallemme koulutusta ja osaamisen päivitystä työntekijöiden toiveiden mukaan. Olemme osa kansainvälistä Fellowmind-konsernia, jossa meillä on yli 1 600 kollegaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa, Saksassa ja Puolassa. Suomessa työntekijät voivat hyödyntää Fellowmindin laajaa koulutustarjontaa, ja kansainvälisetkin kollegat jakavat osaamistaan aktiivisesti yli maarajojen.

Eri asiakkailla työskentelevät työntekijämme kokontuvat yhteen henkilökunnalle järjestämissämme tapahtumissa.

Kiinnostaako sinua työpaikka projektijohtamisen ammattilaisten joukossa? Voit hakea meille avoimella hakemuksella tai katsoa alta avoinna olevat työpaikkamme.

Mitä lupaamme Sinulle?

Meillä Sinä olet tähti, jonka ympärille kaikki rakentuu

  • Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi laaja-alaisesti. Sinun osaamisesi kehittyminen on meille tärkeää.
  • Tarjoamme Sinulle näköalapaikan Suomen menestyneimpiin yrityksiin ja mielenkiintoisimpiin projekteihin.
  • Käytäntömme ovat joustavia ja Sinun hyvinvointisi on meille tärkeää.
  • Jatkamme 10 -vuotista kasvuamme ja haluamme Sinut mukaan osaksi tarinaamme.

Meillä Suomen parhaat osaajat odottavat Sinua kollegakseen. Tule mukaan joukkoomme!

Intohimona projektit

Perustettu
vuonna 2007.

Kokemusta projektihallinnasta
yhteensä yli 500 vuotta.

Liikevaihto vuonna 2020
11,6 miljoonaa euroa.

Lähetä hakemus

  • Sallitut tiedostotyypit: pdf, docx, doc, rtf, Max. tiedoston koko: 50 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tositarinoita projektien johtamisesta - projektipäälliköt kertovat

Projektien parista Vinssin vetäjäksi

Vuoden 2021 alusta Häkkilä hyppäsi konsultin hommista asiantuntijaverkosto Vinssin peräsimeen. Project-IT:n Vinssi tarjoaa toimeksiantoja projektihallinnan, IT-arkkitehtuurin ja testauksen hallinnan asiantuntijoille johtavissa suomalaisissa yrityksissä.

Lue lisää »

Asiantuntijayhteisön voimanlähde on luottamus ja yhteinen päämäärä

Project-IT:n toimistoon saatiin aimo annos talousosaamista, iloa ja energiaa, kun Eeva Hägerström aloitti yrityksen talouspäällikkönä helmikuussa 2018.

Lue lisää »

Projektipäällikkö hallitsee kokonaisuudet ja pitää silmät aina tulevaisuudessa

Sampsa Laamanen on ollut Project-IT:llä vuodesta 2014. Hän kuuli yrityksestä alun perin entisen kollegansa kautta. Kuukauden päästä työhaastattelusta Project-IT sai projektin, jota Laamanen kutsuttiin johtamaan. ”Työnkuva vaikutti monipuoliselta ja itsenäiseltä, ja minuun vetosi se, että pystyn näyttämään asiakkaalle oman työni arvon konkreettisesti”, hän muistelee alkuaikoja. Johtava konsultti Sampsa Laamanen Nelivuotisen Project-IT -uransa aikana Laamanen on […]

Lue lisää »

Projektinjohtaminen on monipuolista, rajattomat kehittymismahdollisuudet tarjoavaa työtä

Kristiina Ilvonen on toiminut reilun kahden vuoden ajan Project-IT:n johtavana konsulttina. ”Kiinnostuin tästä positiosta ystävän suosituksesta. Koin, etten pystynyt enää kasvamaan ammatillisesti aiemmassa työtehtävässäni, ja olin valmis uusiin haasteisiin”, Ilvonen kertoo.

Lue lisää »

PROJEKTIT AMMATTITAIDOLLA KARTOITUKSESTA KARONKKAAN

Olemme olleet mukana toteuttamassa kymmenien yritysten satoja erilaisia IT-projekteja ja muutoshankkeita. Tarjoamme yrityksen tarpeisiin sopivan projektipäällikön kuukausiksi tai vuosiksi johtamaan ja valvomaan sen liiketoiminnalle tärkeän IT-projektin asianmukaista etenemistä. Projektipäällikkö vastaa projektin konkreettisten toimenpiteiden etenemisestä.

Tutustu johtaviin konsultteihimme Tutustu asiakkaisiimme

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.