Rekrytointi

Palkkaamme kaikki Suomen taitavimmat IT-projektinhallinnan ammattilaiset!

Töihin meille?

Project-IT:n tärkein voimavara on motivoitunut ja tyytyväinen henkilökunta. Se on myös avain yrityksemme kasvuun. Pidämme huolta työntekijöistämme ja meille on tärkeää, että henkilöstömme tuntee olevansa yrityksemme kantava voima.

Jokaisella projektijohtajallamme on vähintään viiden vuoden kokemus projektijohtamisen eri tehtävistä. Samaa edellytämme myös tulevilta työntekijöiltämme. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan lisäksi modernit työkalut, sekä koko asiantuntijaorganisaatiomme tuen ja asiantuntemuksen projektien ja hankkeiden johtamisesta. Järjestämme henkilökunnallemme koulutusta ja osaamisen päivitystä työntekijöiden toiveiden mukaan.

Eri asiakkailla työskentelevät työntekijämme kokontuvat yhteen henkilökunnalle järjestämissämme tapahtumissa ja reissaamme koko poppoolla keväiselle virkistysmatkalle kerran vuodessa.

Kiinnostaako sinua työpaikka projektijohtamisen ammattilaisten joukossa? Voit hakea meille avoimella hakemuksella tai katsoa alta avoinna olevat työpaikkamme.

Lähetä hakemus

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, doc, rtf.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ammattilainen asialla. Aina.

Perustettu
vuonna 2007.

Kokemusta projektihallinnasta
yhteensä yli 500 vuotta.

Liikevaihto vuonna 2016
6,8 miljoonaa euroa.

PROJEKTIT AMMATTITAIDOLLA KARTOITUKSESTA KARONKKAAN

Olemme olleet mukana toteuttamassa kymmenien yritysten satoja erilaisia IT-projekteja ja muutoshankkeita. Tarjoamme yrityksen tarpeisiin sopivan projektipäällikön kuukausiksi tai vuosiksi johtamaan ja valvomaan sen liiketoiminnalle tärkeän IT-projektin asianmukaista etenemistä. Projektipäällikkö vastaa projektin konkreettisten toimenpiteiden etenemisestä.

Tutustu johtaviin konsultteihimme Tutustu asiakkaisiimme