Mukautuva projektinhallinta

Project-IT:n oma Mukautuva projektinhallinta

Olemme kehittäneet oman Mukautuvan Projektinhallintamallin, joka yhdistää tehokkaasti ketterien ja perinteisten projektinhallintamenetelmien parhaat puolet.

Projektin laajuuden ja kaikkien vaatimusten tarkka tunnistaminen jo projektin alkuvaiheessa on yleensä mahdotonta. Koska vaatimukset usein muuttuvat projektin kuluessa, on epäonnistumisen riski joko aikataulun tai laadun osalta suuri, ellei projektin muutoshallinta toimi. Mukautuva projektinhallinta pyrkii jo projektin alussa määrittelemään, minkä suhteen on mahdollista joustaa: aikataulun, sisällön laajuuden vai kustannusten/resurssien ja hoitaa muutoshallinnan näistä lähtökohdista.

Yrityksellesi räätälöity toimintamalli

Mukautuva projektinhallintamalli on kehys, joka yhdistää ketterää ajattelumaailmaa perinteiseen suunnitelmaohjattuun ajatteluun. Mukautuvaa projektinhallintaa käyttävillä projekteilla on eritasoisia ennalta sovittuja rajoitteita ja kiinnekohtia, jotka määrittävät ketteryyden rajat. Malli mahdollistaa toimivien osakokonaisuuksien toimittamisen jo projektin alkuvaiheessa. Projektit voidaan aloittaa, vaikka lopullisen tuotteen kaikki yksityiskohdat olisivat vielä osittain avoimia.

Ketteryyttä ja suunnitelmaohjattavuutta voidaan säätää projektikohtaisesti.

Iteratiivinen (Scrum) lähestymistapa ja jatkuva tulosten tarkastelu mahdollistavat ongelmien nopean löytymisen. Projekti on läpinäkyvä organisaation eri tasoilla, koska päätöksiä ja suunnitelmia tehdään yhteistyössä läpi koko projektiorganisaation.

Soita:

020 7348 790

tai jätä yhteydenottopyyntö:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.