Yritysesittely

Project-IT – tuloksellista projektijohtamista

Perustimme Project-IT:n vuonna 2007. Halusimme luoda puhdasverisen IT-projektien hallintaan ja johtamiseen erikoistuneen yrityksen, jossa on töissä vain alan kokeneita ammattilaisia. Voimme ylpeinä todeta, että olemme tässä tavoitteessamme onnistuneet.

Meiltä löytyy markkinoiden parasta osaamista niin IT-projektien johtamiseen kuin liiketoiminnan ja menetelmien kehittämiseenkin. Henkilöstömme ja laaja ammattilaisten verkostomme takaavat sen, että meillä on aina tarjota asiakkaille heidän toimialaansa ymmärtäviä osaajia, jotka sopeutuvat monenlaisiin organisaatioihin ja tilanteisiin.

Ammattilaisemme työskentelevät merkittävien suomalaisten yritysten IT-projektien vetäjinä niin pienissä kuin isoissakin hankkeissa. Emme ole riippuvaisia ohjelmisto- tai laitetoimittajista ja tätä tinkimätöntä objektiivisuutta asiakkaamme arvostavat.

Avain onnistuneeseen projektiin on toimialaa ymmärtävä ja osaava projektipäällikkö, joka pitää projektin aikataulussa ja budjetissa. Vahvimmillamme olemme finanssialan, tietoliikenteen, mobiilialan, mediasektorin ja peliteollisuuden parissa.

Sinun palveluksessasi,

Antti Hellberg ja Jussi Pietilä

 

IT-projektien hallintaan ja johtamiseen erikoistunut yritys.

yli

30

senioritason projektipäällikköä

Tutustu henkilöstöömme »

AAA-luottoluokitus

Soita:

020 7348 790

tai jätä yhteydenottopyyntö:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.