Ville Luukkonen

Johtava konsultti

ville.luukkonen@project-it.fi

050 355 9014

Töissä Project-IT:ssä

Ville Luukkonen on työskennellyt Project-IT:ssä vuodesta 2011 useiden eri projektien parissa. ”Olen ollut pääosin finanssi- ja vähittäiskaupan toimialoilla useilla asiakkailla. Useissa projekteissa toimittajien hallinta on ollut merkittävässä roolissa”, hän sanoo.

Luukkosen mukaan Project-IT sopii työpaikaksi oma-aloitteiselle ihmiselle, jolla on oikeaa asennetta ja tarpeeksi maalaisjärkeä. ”Pidän siitä, että asiakas on tässä työssä lähellä jatkuvasti. Myös se motivoi, että on mahdollisuus tutustua erilaisiin toimintaympäristöihin ja oppia niiden parhaat puolet ja toisaalta huomata kehityskohdat.” Onnistumisen edellytyksiä ovat myös kyky nähdä asiat eri näkökulmista ja keskittyä kulloinkin olennaiseen.

Työyhteisöstä Luukkosella on paljon hyvää sanottavaa: ”Mukavat kollegat, joiden asenteesta ja ammattitaidosta saa olla ylpeä joka päivä. Työnantaja välittää työntekijöistä ja toimii myös sen mukaisesti. Yrityksen koko mahdollistaa myös kiitettävän joustavuuden”, hän sanoo.

Omalla ajalla

Hektisen ja haastavan työn vastapainona Luukkosella on perhe, johon kuuluu kahden lapsen ja vaimon lisäksi kaksi koiraa. ”Perhe ja ystävät ovat tietysti parasta mahdollista seuraa vapaa-ajan viettoon. Rentoudun luonnossa ja erityisesti merellä liikkuminen on lähellä sydäntä. Laskettelu ja hiihto houkuttavat talvella”, Ville Luukkonen kertoo.

Kokemusta projektijohtamisesta

14

vuotta

Pidän siitä, että asiakas on tässä työssä lähellä jatkuvasti. Myös se motivoi, että on mahdollisuus tutustua erilaisiin toimintaympäristöihin ja oppia niiden parhaat puolet ja toisaalta huomata kehityskohdat.