Thomas Holm

Johtava konsultti

thomas.holm@project-it.fi

040 524 9449

Thomas Holm

Konsulteilta ja projektipäälliköiltä vaaditaan itsenäistä työotetta, rautaista osaamista projektinhallinnan alueelta, kehittymishalua ja pilkettä silmäkulmaan.

Kokemusta projektijohtamisesta

15

vuotta

Töissä Project-IT:ssä

”Konsultin ja projektipäällikön työssä on parasta, että näkee nopeasti oman työnsä tuloksen. Minulla on vapaus edistää asioita parhaaksi näkemälläni tavalla ja käyttää luovuuttani. Toisaalta myös vastuu asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta saa minut pyrkimään parhaaseeni päivittäin”, kertoo Thomas Holm.

Holm on työskennellyt Project-IT:ssä vuoden 2015 alusta. ”Täytyy sanoa, että meillä on kasassa aivan mahtava porukka! Vaikka työskentelemme omissa projekteissamme ja asiakkaidemme parissa, niin yhteisöllisyys on vahvaa.”

Työskentely Project-IT:ssä on monipuolista ja haastavaa. ”Konsulteilta ja projektipäälliköiltä vaaditaan itsenäistä työotetta, rautaista osaamista projektinhallinnan alueelta, kehittymishalua ja pilkettä silmäkulmaan. Kun työkavereina on ainoastaan alan huippuammattilaisia, tukea saa silloin, kun sitä tarvitsee. Huumorilla ja yhteistyöllä mennään vaikeissa tilanteissa eteenpäin!” Holm kuvailee Project-IT:n työyhteisöä.

Holm on työskennellyt projektipäällikkönä IT-projekteissa 15 vuotta. ”Tämä ei tarkoita, että kaikki temput olisi jo opittu. Osallistun vuosittain muutamiin projektinhallinnan ajankohtaisseminaareihin ja luen ammattikirjallisuutta. Suurin ammatillisen kehittymisen lähde on kuitenkin työ itsessään. Tekemällä oppii parhaiten ja uusien pulmien ratkominen kerryttää osaamispääomaa. Analysoimme myös kollegoiden kanssa eteen tulevia haastavia tilanteita, mikä muodostaa loistavan oppimistilanteen itse kullekin.”

Omalla ajalla

Työn mielekkyys on Holmille tärkeä asia, joka auttaa jaksamaan niin työssä kuin vapaa-ajallakin. ”Elämän eliksiiri muodostuu minulle melko perinteisistä asioista, kuten perheestä, terveydestä ja harrastuksista. Iso osa vapaa-ajastani menee perheen kanssa, etenkin pesueen nuorempien harrastusten parissa touhutessa. Valmennan juniorijalkapalloilijoita ja käyn itsekin satunnaisesti pelailemassa ikämiesten kanssa. Rakentaminen ja remontointi kuuluvat luonnollisesti omakotitalossa asuvan vapaa-ajanpuhteisiin.”

Soita:

020 7348 790

tai jätä yhteydenottopyyntö:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.