Simo Lankinen

Johtava konsultti

simo.lankinen@project-it.fi

040 152 0600

Töissä Project-IT:ssä

Simo Lankinen on kokenut projektipäällikkö, joka vetää Project-IT:n asiakkaille laajoja liiketoiminnan kehittämishankkeita ja sovelluskehitysprojekteja. Pankkisektorilla Lankinen on toiminut useita kertoja myös Release managerina. Hänen mielestään parasta työssä on se, että on itse vastuussa projektin onnistumisesta ja sen käytäntöjen suunnittelemisesta.

Lankisen mukaan työskentely Project-IT:n palveluksessa sopii itsenäiseen työskentelyyn tottuneille, vastuuntuntoisille ja kokeneille projektipäälliköille, jotka eivät pelkää haasteita. ”Toistaiseksi jokainen projekti on asettanut uudenlaisia haasteita ja aina niistä on oppinut jotain”, hän muistuttaa 15 vuoden kokemuksella. ”Yrityksemme on sopivan kokoinen, jotta voi itse vaikuttaa tehtäviinsä sekä yrityksen toimintaan. Perusprosessit toimivat hyvin ja päätöksiä syntyy nopeasti. Tärkeää on myös se, että luvatuista asioista pidetään kiinni!”

Osaamisestaan Lankinen huolehtii lukemalla ja käymällä kursseilla, mutta käytäntö on kuulemma paras opettaja. ”Työmme keskittyy usein IT-projekteihin, joten tulevaisuudessa toivon yhä enemmän hankkeita myös liiketoiminnan kehittämisen puolella. Toki uudet toimialat ovat aina kiinnostava lisä osaamiseen”, hän sanoo.

Omalla ajalla

Näyttöpäätetyöskentelyn ja palaverista toiseen juoksemisen parhaana vastapainona ovat lasten kanssa puuhastelu, liikunta ja läheiset ihmiset.

Kokemusta projektijohtamisesta

17

vuotta

Toistaiseksi jokainen projekti on asettanut uudenlaisia haasteita ja aina niistä on oppinut jotain

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.