Sampsa Laamanen

Johtava konsultti

sampsa.laamanen@project-it.fi

044 906 4217

Töissä Project-IT:ssä

Projektihallinnan konkari Sampsa Laamanen on työskennellyt Project-IT:n leivissä keväästä 2014 alkaen. “Työtehtäviini kuuluvat varainhoitojärjestelmän pystyttäminen ja integrointi, credit- ja debit-korttien lanseeraus sekä erilaiset SAP-toiminnanohjausjärjestelmien integraatioprojektit.”

Työssään Laamanen nauttii tavoitteiden saavuttamisesta ja asiakkaan ongelmien ratkomisesta. Project-IT saa kehuja Laamaselta. “Tuntuu, että firma arvostaa työtämme. Erilaiset lahjat ja henkilöstötapahtumat puhuvat sen puolesta. Lisäksi sisäisessä kehityksessä voi ja saa olla mukana haluamallaan panoksella.”

“Projektipäällikkönä parasta on saada aikaan tuloksia projektissa, joka on aiemmin epäonnistunut. Konsulttina parasta on tunnistaa asiakkaan ongelma, saada asiakas ymmärtämään se, ja löytää ongelmalle ratkaisu,” summaa Sampsa Laamanen.

Terve kilpailuvietti ajaa Laamasta eteenpäin. “Toivoisin kehittyväni yhä paremmaksi ”proikkariksi” ja konsultiksi, joka hoitaa hommansa tehokkaammin kuin kilpailijafirmojen edustajat. Pidän yllä ammattitaitoani erilaisilla kursseilla ja osallistumalla esimerkiksi Projektiyhdistyksen työryhmiin. Pyrin analysoimaan omaa tekemistäni jatkuvasti.”

Kenelle Laamanen suosittelisi Project-IT:tä? “Itsenäiselle ja kokeneelle, ulospäin suuntautuneelle konsultille, jolla ideaalitilanteessa on myös substanssikokemusta esimerkiksi pankkialalta. Hyvä itsetunto on iso plussa, koska asiakasta joutuu välillä haastamaan.“

Omalla ajalla

Laamasen vapaa-aika kuluu harrastusten parissa. “Luen paljon talouselämään ja yhteiskuntaan liittyviä lehtiä sekä kaunokirjallisuutta. Puoliksi harrastuksena sijoitan vuokra-asuntoihin, mikä vie myös melko paljon vapaa-aikaa. Kulttuuria pyrin harrastamaan tilanteen tullessa eteen ja firmalta saamamme kulttuurisetelit ovat oiva lisäkannustin tähän.” Vapaa-ajasta on mukavinta nauttia vaimon ja ystävien kanssa.

Kokemusta projektijohtamisesta

20

vuotta

Projektipäällikkönä parasta on saada aikaan tuloksia projektissa, joka on aiemmin epäonnistunut. Konsulttina parasta on tunnistaa asiakkaan ongelma, saada asiakas ymmärtämään se, ja löytää ongelmalle ratkaisu.

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.