Ninna Linnainmaa

Johtava konsultti

ninna.linnainmaa@project-it.fi

040 540 3953

Töissä Project-IT:ssä

Vuodesta 2000 lähtien projektinhallinnan parissa työskennellyt Ninna Linnainmaa on kuulunut Project-IT:n porukkaan jo useamman vuoden ajan. Linnainmaan nykyiseen työnkuvaan kuuluu DW/BI- sekä erilaiset verkkopalveluprojektit. “Vaihtelevat asiakastoimeksiannot haastavat omaa osaamistani, ja joka päivä opin jotain uutta. Myös se motivoi, että voin omalla osaamisellani tuottaa asiakkaalle lisäarvoa.”

Työpaikkana Project-IT:n parhaiksi puoliksi Linnainmaa nostaa mielenkiintoiset toimeksiannot sekä kokeneet kollegat. Jatkuvasti muuttuva ala vaatii projektipäälliköltä aktiivista itsensä kehittämistä. “Tartun rohkeasti uusiin haasteisiin, luen alan kirjallisuutta sekä keskustelen alan osaajien kanssa.” Linnainmaa suosittelisi Project-IT:tä työpaikkana ihmiselle, jolla on vahva alan osaaminen ja halu työskennellä konsulttina.

Omalla ajalla

Työnsä vastapainona Linnainmaa kertoo rentoutuvansa perheen ja ystävien kanssa. “Minulle on tärkeää vapaus tehdä itselle tärkeitä asioita. Haluan oppia jatkuvasti uutta ja kehittää osaamistani niin työssä kuin työn ulkopuolellakin.”

Kokemusta projektijohtamisesta

18

vuotta

Vaihtelevat asiakastoimeksiannot haastavat omaa osaamistani, ja joka päivä opin jotain uutta. Myös se motivoi, että voin omalla osaamisellani tuottaa asiakkaalle lisäarvoa.

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.