Mirka Mäkinen

Johtava konsultti

mirka.makinen@project-it.fi

040 040 2115

Töissä Project-IT:ssä

Mirka Mäkisen mielestä johtavan konsultin työssä on parasta uusien asioiden oppiminen ja erilaisissa ympäristöissä toimiminen. Project-IT:stä hänellä on kokemusta vuodesta 2014 alkaen. ”Firmassa on hyvä yhteishenki ja yhteiset tapahtumat ovat aina hauskoja. Samoin kuin vapaa-ajalla myös töissä pitää olla hauskaa kaiken kiireen keskellä.”

Kokemusta alan töistä Mäkisellä on vuodesta 2004 lähtien. Tällä hetkellä hän keskittyy pankkijärjestelmien kehitykseen. ”Asiantuntemustani pidän yllä seuraamalla erilaisia foorumeita netissä ja osallistumalla koulutuksiin.”

Omalla ajalla

Hyvinvointiaan Mäkinen huoltaa esimerkiksi juoksemalla. Puolimaratonejakin on takana. Aktiivisen liikunnan lisäksi Mäkinen malttaa välillä rauhoittua kolmen siperiankissansa kanssa sohvalle tai pelata lautapelejä perheensä kanssa. ”Innostun kovasti matkustelusta ja uusiin paikkoihin tutustumisesta. Hyvä tapa nähdä matkakohteita eri tavalla on vaeltaminen. Yksi haaveistani onkin toteuttaa vaellusretki Etelä-Amerikassa.”

Kokemusta projektijohtamisesta

12

vuotta

Firmassa on hyvä yhteishenki ja yhteiset tapahtumat ovat aina hauskoja. Samoin kuin vapaa-ajalla myös töissä pitää olla hauskaa kaiken kiireen keskellä.

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.