Mikko Mölsä

Myyntipäällikkö

mikko.molsa@project-it.fi

044 300 1666

Töissä Project-IT:ssä

Mikko Mölsä aloitti Project-IT:n myyntipäällikkönä toukokuussa 2017. Kone- ja tuotantotekniikan insinööri Mölsä on aiemmin työskennellyt muun muassa ABB:lla sen IT-ohjelmistojen parissa. ”Sieltä oikeastaan alkoi myös minun myyntiuranikin, kun esittelin ja myin asiakkaille työkalujen käyttöönottoa, ja kerroin heille työkalujen hyödyistä. Myyntiurani olenkin tehnyt pääasiallisesti IT-toimialalla”, Mikko Mölsä kertoo.

Mölsä on toiminut erilaisissa IT-projekteissa kehittäjänä ja projektipäällikkönä, josta on ollut myyntityössäkin paljon hyötyä.

”Asiakas ja asiakassuhteet ovat työni keskiössä ja panostan niiden hoitamiseen. On tärkeää kuunnella asiakasta ja jättää omat paasaamiset vähemmälle. Tavoitteenani on luoda pitkiä, luottamukseen perustuvia asiakassuhteita. Tämä onnistuu olemalla oma itseni, sillä olen aidosti kiinnostunut asiakkaista ja heidän liiketoiminnastaan. Tyytyväinen asiakas ja avoimet palautteet työstä tuovat aina hymyn huulille. Kun tyytyväisyyden saa jakaa mukana olleiden konsulttien kanssa, niin mikäpä sen parempaa.”

Mölsä on oma-aloitteinen ja helposti lähestyttävä ihminen, joka on aina hyvä lähtökohta asiakkaiden parissa työskentelemiselle. ”Olen asiakkaiden edessä avoin ja johdonmukainen. Heille laatimani esitykset ovat selkeitä ja tarjoavat näkemystä asiakkaiden mahdollisiin hankkeisiin sekä yhteistyöstämme saataviin hyötyihin. Vahvuuksiani ovat kyky reagoida nopeasti muutoksiin, hankkia uusia asiakkaita ja hoitaa asiakassuhteita.”

Project-IT:llä on selkeät kasvutavoitteet, ja Mölsä on mielellään mukana talkoissa kasvua vauhdittamassa.

”Project-IT:n kasvutavoitteet ovat nälkäiset. Hyppään innoissani mukaan ja annan oman työpanokseni auttaakseni tavoitteisiin pääsemisessä. Kasvutavoitteet kertovat, miten sitoutunutta työskentely on, ja kuinka omistajat uskovat tekemiseensä ja henkilöstöönsä. Matala organisaatio tuo myös läpinäkyvyyttä tekemiseen, joka auttaa hyvän yhteishengen säilyttämisessä. Minulla on täällä erittäin hyvä ja tervetullut fiilis.”

Ammatillista osaamistaan Mölsä ylläpitää lukemalla alan kirjallisuutta ja osallistumalla koulutuksiin, joista aina saa uusia vinkkejä omaan myyntityöhön. Myös sosiaalinen media ja sieltä löytyvät blogikirjoitukset sekä asiantuntija-artikkelit auttavat pysymään nykyhetken tapahtumissa ja trendeissä kiinni. Tulevaisuuden haaveetkin liittyvät myyntiin.

”Näen, että myynti tulee aina olemaan läsnä työurallani. Haluaisin myös päästä tekemään liiketoiminnan ja myynnin kehitystä, jolloin pääsisin paitsi vaikuttamaan yrityksen tulevaisuuteen myös näkemään oman kädenjälkeni siinä.”

Omalla ajalla

Mikko Mölsälle on tärkeää, että työ ja vapaa-aika pysyvät sopivassa balanssissa. ”Vapaa-aikana tykkäämme vaimon kanssa reissata niin maailmalla kuin kotimaassakin. Otamme myös koiramme Vilin mukaan reissuun aina, kun se on mahdollista. Vapaa-aika kuluu myös Crossfitin, golfin ja perhokalastuksen parissa. Harrastuksien ja reissaamisen avulla saan ajatukset pois työasioista ja akut ladattua tulevia koitoksia varten”, Mikko Mölsä kuvailee.

Kokemusta myyntityöstä

5

vuotta

Parasta työssäni on nähdä onnistunut projekti, joka auttaa asiakasta viemään omaa liiketoimintaa eteenpäin.

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.