Lauri Harjula

Johtava konsultti

lauri.harjula@project-it.fi

050 350 5459

Töissä Project-IT:ssä

Lauri Harjula on viettänyt osan elämästään ulkomailla, pääosin Ranskassa ja myöntää pitävänsä uusiin paikkoihin ja ihmisiin tutustumisesta. Häntä motivoi ihmisten johtaminen parempiin tuloksiin kannustamisen ja hyvän esimerkin näyttämisen kautta. ”Aina kannattaa käydä epämukavuusalueella, siellä voi oppia jotain”, Harjula muistuttaa. Hän työskentelee tällä hetkellä viranomaisraportointiin liittyvissä projekteissa, joissa saa perehtyä mm. vakavaraisuuteen, verotukseen ja kansalliseen ja EU:n tarpeisiin tehtävään rahamarkkinatilastointiin.

Harjula kiittelee varauksetta Project-IT:n työilmapiiriä. ”Sekuntia pidempään ei tarvitse miettiä, pyytäisinkö apua kollegoilta, sillä heidänkään osaaminen ei onneksi hevin lopu. Meillä saa olla itsenäinen ilman politikointia, tuoda vaikeitakin kysymyksiä pöytään ja keskittyä täysillä tuloksiin.” Hän toivottaa mukaan itsenäiset ja itseohjautuvat ammattilaiset, jotka ovat valmiita antamaan itsestään yhtä paljon, kuin ottavat organisaatiosta. ”Työnantaja huomioi hienosti työntekijät ja näiden tarpeet. Siksi meillä onkin todella hyvä yhteisö.”

Omalla ajalla

Harjulan tavoitteet vapaa-ajalla liittyvät läheiseen koripalloharrastukseen. ”Toivon, että voisin donkata vielä yli 40-vuotiaanakin”, hän naurahtaa.

Kokemusta projektijohtamisesta

10

vuotta

Sekuntia pidempään ei tarvitse miettiä, pyytäisinkö apua kollegoilta, sillä heidänkään osaaminen ei onneksi hevin lopu. Meillä saa olla itsenäinen ilman politikointia, tuoda vaikeitakin kysymyksiä pöytään ja keskittyä täysillä tuloksiin.