Kristiina Ilvonen

Johtava konsultti

kristiina.ilvonen@project-it.fi

040 632 8909

Töissä Project-IT:ssä

Kristiina Ilvonen aloitti Project-IT:ssä johtavana konsulttina maaliskuussa 2016. Ilvosella on laaja kokemus asiakas-, IT- sekä vaatimuksenmukaisuusprojekteista finanssialalta. ”Olen johtanut kansainvälisiä projekteja, joissa sidosryhmät ovat olleet useassa pohjoismaassa, tai yksi projektin osapuolista on ollut kansainvälinen korttiyhtiö. Johtamissani vaatimuksenmukaisuusprojekteissa on varmistettu tietyn järjestelmän PCI-vaatimuksenmukaisuus. Asiakasprojekteissa olemme tuottaneet jonkin sovitun tuotteen ja käyttöönottaneet sen. Projekteissa olemme esimerkiksi järjestäneet asiakastilaisuuksia, tuottaneet tuotemateriaalia ja prosesseja, suunnitelleet ja toteuttaneet kampanjoita sekä koulutuksia.”

Ilvosen mielestä projektipäällikön tehtävissä hienointa on päästä työskentelemään hyvin monenlaisten ihmisten ja sidosryhmien parissa. Hänen mukaansa onnistuneen projektin takana on aina sitoutunut ja motivoitunut tiimi. ”Myös vanha sanonta ’hyvin suunniteltu on puoliksi tehty’ pitää paikkansa. Projektijohtajalla täytyy mielestäni olla erittäin hyvät ihmisten johtamistaidot, hyvä organisointikyky sekä taito hallita useita asioita yhtä aikaa.”

Projektijohtajan ammattitaitoaan Ilvonen kehittää lukemalla ammattikirjallisuutta, osallistumalla koulutuksiin sekä alan tilaisuuksiin mahdollisuuksien mukaan. ”Toivon kehittyväni ja kasvavani, jotta voin ottaa vastaan yhä haastavampia ja vaativampia toimeksiantoja”, sanoo Kristiina Ilvonen.

Omalla ajalla

Kristiina Ilvosen elämässä tärkeintä on perhe ja ystävät. ”Perheeseeni kuuluvat vanhempani ja sisarusteni perheet sekä mummoni. Vapaa-aikani kuluu pääsääntöisesti kahden poikani kanssa. Tämän lisäksi käyn kuntosalilla ja pyrin liikkumaan mahdollisimman monipuolisesti. Talvella hiihdän, laskettelen ja luistelen ja kesällä uin ja juoksen.”

Kokemusta projektijohtamisesta

10

vuotta

Vanha sanonta ’hyvin suunniteltu on puoliksi tehty’ pitää paikkansa.

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.