Jaana Hellberg

Toimistopäällikkö

jaana.hellberg@project-it.fi

040 580 6086

Töissä Project-IT:ssä

Jaana Hellberg on työskennellyt Project-IT:n toimistopäällikkönä marraskuusta 2013. Hänen monipuoliseen työnkuvaansa kuuluu pääosin talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Project-IT:n riveihin Hellberg hyppäsi terveydenhuoltoalalta, jossa hän työskenteli sairaanhoitajana seitsemän vuotta. ”Hoitovapaalla oli aikaa miettiä, mitä sitä tulevaisuudeltaan toivoo ja huomasin kaipaavani vaihtelua. Viime vuosiin onkin kuulunut paljon minulle uusien asioiden opettelua, ja oppiminen on ollut palkitsevaa. Työni on juuri sitä mistä haaveilinkin: itsenäistä ja vaihtelevaa. ”

Hellberg on oppinut tunnistamaan projektinhallinnan ammattilaisia yhdistäviä piirteitä. ”Rautainen ammattitaito näkyy Project-IT:n johtavien konsulttien kaikessa tekemisessä: asiat hoidetaan täsmällisesti aikataulussa ja kaikki tiedot löytyvät selkeästi Exceliin kirjattuina. Itse en ihan minuuttiaikataulutukseen pysty, mutta siksi juuri ihailenkin projektipäällikköjemme ammattitaitoa.”

Jaana Hellberg kuvailee Project-IT:tä joustavaksi, kannustavaksi ja innostavaksi työpaikaksi. ”Meillä on hirveän hyvät henkilöstöedut. Myös yrityksen järjestämä virkistystoiminta on monipuolista seminaarimatkoista juoksutapahtumiin.”

Niin illanvietot kuin erilaiset koulutustilaisuudetkin ovat hyviä tapoja tavata muuten eri asiakkailla hajallaan työskenteleviä konsultteja. ”Tapaamisten ansiosta erikseen työskentelevä porukka on tiivis yhteisö. Muutenkin asioita kehitetään koko ajan ja henki toimistolla on nuorekas.”

Työstään innostunut Hellberg syventää osaamistaan kouluttautumalla työnsä ohessa ja lukemalla siihen liittyvää kirjallisuutta. ”Mitä enemmän asioista oppii, sitä helpompi on hahmottaa laajempia kokonaisuuksia, ja oman jokapäiväisen työnsä logiikkaa”, kertoo Jaana Hellberg.

Omalla ajalla

Jaana Hellberg viettää vapaa-aikaansa hänelle tärkeiden liikuntaharrastusten parissa. ”Liikunta on minulle henkireikä. Kaikki liikkuminen, varsinkin kuntosaliharjoittelu, on lähellä sydäntäni.” Kaksi lasta varmistavat, ettei ylimääräistä vapaa-aikaa juurikaan ole, sillä molemmilla on omat kuljetuksia vaativat harrastuksensa. Koko perheen voimin Hellbergit viihtyvät mökillä, veneilemässä tai laskettelurinteessä. Uutuutena perheessä on koira, jonka hoitaminen on koko perheelle mieluista puuhaa.

Kokemusta Project-IT:stä

3

vuotta

Itse en ihan minuuttiaikataulutukseen pysty, mutta siksi juuri ihailenkin projektipäällikköjemme ammattitaitoa.

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.