Eveliina Sivlén

johtava konsultti

eveliina.sivlen@project-it.fi

0400 718 300

Töissä Project-IT:ssä

Eveliina Sivlén aloitti Project-IT:ssä johtavana konsulttina maaliskuussa 2017. Sivlénillä on kokemusta projektijohtamisesta lähes kymmenen vuotta ja projektin hallinnasta useista eri rooleista yli kymmenen vuotta. Kokemusta on laajalti useilta eri toimialoilta muun muassa kaupanalan-, maksuliikenne-, kuljetuksen- ja varastohallinnan prosesseista ja järjestelmistä.

”Olen toiminut usein eri PMO-roolissa ja vetänyt useaa projektia yhtäaikaisesti. Projektinhallinnan lisäksi olen toiminut projektitoiminnan kehitystiimeissä”, Eveliina Sivlén kertoo. Jokaisesta projektista tulee oppia ja Eveliinan mukaan on tärkeää pyrkiä ottamaan parhaat kehityskohteet jatkokäyttöön seuraaviin projekteihin. ”Mielestäni projektinhallinta on projektinvedon ohessa jatkuvaa projektinhallinnan kehitystä”, Sivlén linjaa.

”Erikoisosaamistani on asiakkaan näkökulman löytäminen. Pyrin aina siihen, että asiakas on tyytyväinen. Olen saanut erityistä kiitosta siitä, että teen työni kunnolla ja olen asiakaslähtöinen. Työssä tärkeää on ensisijaisesti olla joustava, hyvä ihmistuntija ja kuuntelija. On myös osattava vetää linjoja ja tunnistaa usein varsin moninaisesta ympäristöstä ne kaikkein kriittisimmät palaset. Onnistuneen projektin pääkohdat ovat mielestäni tavoitteen kirkastaminen, kommunikointi ja tiimin sitouttaminen.”

Tärkeintä kaikissa projekteissa on yhteisen tekemisen meininki ja tavoitteen saavuttaminen, ja nämä asiat houkuttelivat Sivlénin myös Project-IT:n tiimiin. ”Minulle tärkeintä on työkokemuksen kartoittamisen lisäksi pitää yllä ammatillisen osaamiseni kehitystä. Lueskelen alan kirjoja ja käyn mielelläni seminaareissa kuuntelemassa alan guruja. Sertifikaattien kautta olen saanut osaamisestani myös virallisen ”leiman”, josta koen olevan myös yritykselle hyötyä”, Sivlén sanoo.

Omalla ajalla

Työn lisäksi Eveliina Sivlénille tärkeintä ovat perhe ja hyväntekeväisyystyöt, jotka tällä hetkellä painottuvat lasten auttamiseen. Vapaa-aikanaan hän toimii tyttärensä jalkapallojoukkueen päävalmentajana ja tekee vapaaehtoistyötä. ”Pääntyhjennykseen käytän myös urheilua, mind fullnesia ja laatusarjoja.”

Kokemusta projektijohtamisesta

10

vuotta

Tärkeintä kaikissa projekteissa on yhteisen tekemisen meininki ja tavoitteen saavuttaminen.

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.