Elina Westén

Johtava konsultti

elina.westen@project-it.fi

040 547 6125

Töissä Project-IT:ssä

Elina Westén on työskennellyt projektipäällikkönä sekä konsulttina Project-IT:llä syyskuusta 2015 lähtien. Ennen Project-IT:tä työkokemusta on kertynyt kymmenen vuoden ajalta. Hän on mm. kehittänyt projektimalleja ja -välineitä sekä toiminut portfoliomanagerina salkunhallinnan parissa. Project-IT:ssä Westén työskentelee finanssitoimialalla kortteihin liittyvissä asiakasprojekteissa.

“Parasta työssäni on saada ihmiset useista eri tiimeistä ja sidosryhmistä työskentelemään saman päämäärän eteen. Project-IT:n parhaita puolia ovat pienen yrityksen joustavuus, kilpailukykyiset edut, sekä tietenkin mahtavat työkaverit.” Westénin mielestä työskentely Project-IT:ssä sopii kaikille projektien johtamisesta kiinnostuneille.

Ala muuttuu jatkuvasti ja Westén seuraa aktiivisesti finanssialan uutisia. Jatkuva itsensä kehittäminen tekee työstä mielekästä. “Jokainen projekti on erilainen ja jokaisen myötä oppii jotakin uutta. Se saa innostumaan työstä yhä uudelleen ja uudelleen.”

Omalla ajalla

Vapaa-ajallaan Westén viihtyy perheensä ja ystäviensä kanssa. “Teen pitkiä metsälenkkejä koirani kanssa. Kesäisin suuntaamme mökille Tammisaareen!”

Kokemusta projektijohtamisesta

10

vuotta

Parasta työssäni on saada ihmiset useista eri tiimeistä ja sidosryhmistä työskentelemään saman päämäärän eteen.

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.