Camilla Kjerin

Johtava konsultti

camilla.kjerin@project-it.fi

040 126 3874

Camilla Kjerin

Parasta työssä on se hetki, jolloin keksitään tiimin kanssa ratkaisu kinkkiseen ongelmaan, ja päästään projektissa eteenpäin.

Kokemusta projektijohtamisesta

17

vuotta

Töissä Project-IT:ssä

Camilla Kjerin on ollut jo useamman vuoden mukana Project-IT:n tiimissä. Hän kiittää työyhteisöään joustavuudesta, mutta muistuttaa, että projektien parissa työskentelevän on totuttava siihen, että jokainen uusi projekti tai asiakas tuo uudet haasteet, uuden työympäristön ja uudet kollegat. ”Pitää olla sopivasti paksunahkainen”, hän virnistää.

Kjerin on kokenut ICT-alan kasvun konkreettisesti näköalapaikalta. ”Aloitin teleoperaattorilla vuonna 1999, joten olen nähnyt IT-ratkaisujen kasvun ja monimutkaistumisen. Ensin faksattiin yksittäisiä tilauksia ja pian toimitettiin valtavia ICT-projekteja. Ainoa, mikä on ollut varmaa, on muutos”, hän sanoo.

Project-IT:n palkkalistoilla Kjerin on ollut mukana hyvin erilaisissa projekteissa ulkoistuksesta tuotekehitykseen. ”Parasta työssä on se hetki, jolloin keksitään tiimin kanssa ratkaisu kinkkiseen ongelmaan ja päästään projektissa eteenpäin. Motivoivaa on myös esitellä asiakkaalle juuri se ratkaisu, mitä tämä on etsinytkin.”

Soita:

020 7348 790

tai jätä yhteydenottopyyntö:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.