Asmo Oinaanoja

Johtava konsultti

asmo.oinaanoja@project-it.fi

040 774 8228

Töissä Project-IT:ssä

Asmo Oinaanoja aloitti Project-IT:n johtavana konsulttina elokuussa 2014. ”Kaiken kaikkiaan olen toiminut projektien parissa jo 19 vuotta. Suurimman osan tästä ajasta olen saanut työskennellä projektien johtotehtävissä. Olen toiminut finanssialan asiakkaiden hankkeissa, joiden sisältö on vaihdellut. Yhteinen nimittäjä on kuitenkin ollut tietojärjestelmät ja niihin liittyvä kehittäminen.”

Oinaanoja nauttii projektipäällikön työn vaihtelevuudesta sekä ammatin tarjoamista haasteista. Myös mukavat ja huumorintajuiset työkaverit ovat kiva työsuhde-etu. ”Meillä on hyvä porukka kasassa. Sekä kollegat että firman johto tekevät hommia tosissaan, mutta eivät totisina. Olemme suhteellisen pieni porukka, joten toiminnassamme on vahva kehittämisen halu.”

Huumoria mahtuu taloon Oinaanojan mukaan lisääkin, sillä hänen mielestään Project-IT sopii työpaikaksi huumorintajuiselle ja ja uusia haasteita pelkäämättömälle projektien tuntijalle.

Ala kehittyy koko ajan ja pitkän uran tehneen konkarinkin täytyy pitää huolta ammatillisesta osaamisestaan. ”Tietysti tekemälläkin oppii, mutta välillä on hyvä pitää itseään ajan tasalla kouluttautumalla ja lukemalla alaan liittyviä julkaisuja.”

Omalla ajalla:

Asmo Oinaanojalle tärkeitä asioita ovat lapset, terveys, ystävät ja harrastukset. ”Harrastan monipuolisesti liikuntaa: lenkkeilyä, hiihtoa, salia ja pyöräilyä.”

Kokemusta projektijohtamisesta

19

vuotta

Meillä on hyvä porukka kasassa. Sekä kollegat että firman johto tekevät hommia tosissaan, mutta eivät totisina.