Anu Mustonen

Johtava konsultti

anu.mustonen@project-it.fi

044 501 0339

Töissä Project-IT:ssä

Projektipäällikkö Anu Mustonen on työskennellyt Project-IT:ssä toukokuusta 2011. Kaiken kaikkiaan Mustosella on seitsemän vuoden kokemus projektien parissa työskentelystä. ”Tällä hetkellä finanssisektorin erilaiset tietojärjestelmäprojektit työllistävät minua eniten. Olen myös työskennellyt esimerkiksi potilastietojärjestelmien, infrastruktuurin kehityshankkeiden ja järjestelmien päivityksien parissa”, Mustonen luettelee.

Mustosta viehättää työn monipuolisuus. ”Vaihtelevat toimeksiannot takaavat, ettei töissä ole tylsää. Työskentely organisaatioissa eri toimialoilla ja monipuolinen toimintakenttä takaavat uusien asioiden oppimisen ja oman osaamisen jatkuvan päivittymisen”, Mustonen sanoo.

Mustonen viihtyy Project-IT:n palveluksessa ja työyhteisössä. ”Hyvä ilmapiiri ja mukavat kollegat ovat ehdottomasti parasta työpaikassamme. Heiltä saan tarvittaessa myös tukea haastavissa toimeksiannoissa. Aina löytyy joku, keneltä voi kysyä neuvoja ja ratkaisuja. Toisaalta työ on myös haastavaa ja osittain hyvin itsenäistä. Työntekijän on pystyttävä työskentelemään vaihtelevissa työympäristöissä ja projekteissa. Tervetuloa mukaan kokeilemaan siipiä”, Mustonen innostaa.

Omalla ajalla

Anu Mustonen viihtyy vapaa-ajallaan perheen ja ystävien seurassa tai ulkoilmassa koiriensa kanssa. Myös keräily on lähellä sydäntä. ”Metsästän erilaisia keräilyesineitä antiikkiliikkeistä, messuilta ja huutokaupoista. Olen myös innokas pelaaja, olipa kyseessä sitten lauta-, konsoli- tai mobiilipelit”, Mustonen kertoo.

Vaihtelevat toimeksiannot takaavat, ettei töissä ole tylsää.

Kokemusta projektijohtamisesta

7

vuotta