Asiakastarinat

Sp-Henkivakuutus

Sp-Henkivakuutus on Säästöpankkien omistama kotimainen henkivakuutusyhtiö. Yhtiössä tehtiin vuonna 2016 organisaatiomuutos, jonka myötä myös IT-projektien läpivientiä virtaviivaistettiin.

Lue lisää »

Relacom Oy IT-arkkitehtuuri

Konsulttimme kartoitti, miten laitteet ja sovellukset tukevat Relacomin henkilöstön päivittäistä työtä ja sitä kautta koko yrityksen liiketoimintaa.

Lue lisää »

LähiTapiola

LähiTapiolan ja Project-IT:n yhteistyö on alkanut keväällä 2014. Vuosien aikana on valmistunut kymmeniä projekteja, joissa on työskennellyt yhteensä toistakymmentä project-IT:läistä.

Lue lisää »

Oy Samlink Ab

Project-IT:n konsultit ovat johtaneet Samlinkissä satoja erilaisia projekteja.

Lue lisää »

Oma säästöpankki

Oma Säästöpankin projektit luotsaa Project-IT

Lue lisää »

Relacom Oy

Relacom palkkasi Project-IT:n konsultin uuden ohjelmiston ostamiseen ja kilpailuttamiseen liittyvään esiselvitystyöhön.

Lue lisää »

Diacor terveyspalvelut Oy

IT-järjestelmien kokonaisuudistus vaatii täsmällistä projektinhallintaa

Lue lisää »

Ilmarinen

Suomalaisten työeläkelaitosten vakuutusjärjestelmät ovat merkittävän muutoksen kohteena vuonna 2017 voimaan astuvan eläkeuudistuksen johdosta. Project-IT on ollut mukana Ilmarisen uudistushankkeissa keväästä 2014 lähtien.

Lue lisää »

Suomen Viljava Oy

Mistä aloitetaan, kun yritys huomaa yhtäkkiä olevansa IT-asioissa tyhjän päällä?

Lue lisää »

Trafi

Tarina on pääpiirteissään tuttu: Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi aloitti toimintansa vuonna 2010, kun Ajoneuvohallintokeskus AKE, Ilmailuhallinto, Rautatievirasto sekä Merenkulkulaitoksen meriturvallisuustoiminnot yhdistettiin. Neljän erilaisen viraston työtapa piti yhtenäistää, mutta se ei käynyt aivan käden käänteessä.

Lue lisää »

Suomen Lähikauppa Oy

Suomen Lähikauppa käynnisti syksyllä 2012 merkittävän tietojen automatisointiin tähtäävän projektin. ”Uuden järjestelmän myötä pystymme tekemään merkittäviä säästöjä yli 700:n kaupan ketjussamme,” kertoo Suomen Lähikaupan ICT-päällikkö Mika Rajanen.

Lue lisää »

Säästöpankkiliitto

Vuonna 2014 tehtiin Säästöpankeissa yli 100-vuotisen toiminnan historiaa. Silloin päätettiin, että Säästöpankkiliitto hakee Finanssivalvonnalta lupaa toimia uuden pankkiryhmän keskusyhteisönä. Lupa saatiin ja vuoden 2015 alusta osuuskunta Säästöpankkiliitto aloitti toimintansa toden teolla.

Lue lisää »

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.