Asiakastarinat

Sp-Henkivakuutus

Sp-Henkivakuutus on Säästöpankkien omistama kotimainen henkivakuutusyhtiö. Yhtiössä tehtiin vuonna 2016 organisaatiomuutos, jonka myötä myös IT-projektien läpivientiä virtaviivaistettiin.

Lue lisää »

LähiTapiola

LähiTapiolan ja Project-IT:n yhteistyö on alkanut keväällä 2014. Vuosien aikana on valmistunut kymmeniä projekteja, joissa on työskennellyt yhteensä toistakymmentä project-IT:läistä.

Lue lisää »

Oy Samlink Ab

Project-IT:n konsultit ovat johtaneet Samlinkissä satoja erilaisia projekteja.

Lue lisää »

Oma säästöpankki

Oma Säästöpankin projektit luotsaa Project-IT

Lue lisää »

Ilmarinen

Suomalaisten työeläkelaitosten vakuutusjärjestelmät ovat merkittävän muutoksen kohteena vuonna 2017 voimaan astuvan eläkeuudistuksen johdosta. Project-IT on ollut mukana Ilmarisen uudistushankkeissa keväästä 2014 lähtien.

Lue lisää »

Säästöpankkiliitto

Vuonna 2014 tehtiin Säästöpankeissa yli 100-vuotisen toiminnan historiaa. Silloin päätettiin, että Säästöpankkiliitto hakee Finanssivalvonnalta lupaa toimia uuden pankkiryhmän keskusyhteisönä. Lupa saatiin ja vuoden 2015 alusta osuuskunta Säästöpankkiliitto aloitti toimintansa toden teolla.

Lue lisää »

POP Pankki, Bonum Pankki Oy

Keskusluottolaitoksen perustaminen on tehtävä, jonka vain harva saa eteensä. Bonum Pankin toimitusjohtaja Anders Dahlqvistilla oli apunaan tehokas joukko asiantuntijoita ja Project-IT:n projektipäälliköitä haasteen toteuttamisessa.

Lue lisää »

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.