Blogi

Mitä liiketoiminnan tulee tietää arkkitehtuurista?

IT-arkkitehtuuria käsittelevän blogisarjani viimeisessä osassa paneudun yhteen aihealueen haastavimmista asioista: miten varmistaa, että liiketoiminta ja IT- arkkitehtuuri puhuvat samaa kieltä? Tämä onnistuu, kun keskeiset termit ymmärretään samalla tavalla ja kun tavoitteet ovat selvät kaikille projektissa mukana oleville.

Lue lisää »

Arkkitehtuurin ketteröittäminen ja liiketoiminnan hyödyt arkkitehtuurista

Tervetuloa Project-IT:n toimistolle aamiaisseminaariin torstaina 7. helmikuuta 2019.

Lue lisää »

Tervetuloa taloon, Harri Burtsov!

Project-IT:n johtavana konsulttina on tänään aloittanut Harri Burtsov. Hän on toiminut vuosituhannen vaihteesta lähtien finanssiprojekteissa muun muassa osakevälityksen, -selvityksen ja Cash Managementin parissa.

Lue lisää »

IT-maailmassa tarvitaan pehmeitä taitoja

Yhtenä marraskuun aurinkoisimmista päivistä Project-IT:n henkilökunta kokoontui koulutus- ja virkistyspäivän merkeissä.

Lue lisää »

Tervetuloa Project-IT:lle, Harri Paani!

Harri Paani on tänään aloittanut Project-IT:n konsultoinnista ja liiketoiminnan kehityksestä vastaavana johtajana. Edelliset viisi vuotta hän toimi Gartnerilla.

Lue lisää »

Tervetuloa Project-IT:lle, Jukka Vesanen!

Kokenut projektinhallinnan ammattilainen Jukka Vesanen aloitti yrityksemme johtavana konsulttina marraskuussa 2018.

Lue lisää »

Tervetuloa taloon, Kati Kujala!

Kati Kujala yksi kolmesta, uudesta työntekijästämme. Hän aloitti meillä konsulttina marraskuun alussa.

Lue lisää »

Meillä aloittaa tänään kolme uutta projektipäällikköä!

Ensimmäisenä esittelyvuorossa on kokenut projektinhallinnan ammattilainen Marja Elovainio. Tervetuloa Project-IT:n johtavaksi konsultiksi! Elovainio on täydellinen pari ensimmäiselle asiakkaalleen eli Samlinkille, sillä asiakkaansa tavoin myös Marja luottaa SAFen voimaan.

Lue lisää »

Kolme syytä, miksi jokainen yritys tarvitsee IT-arkkitehdin

Kasvavien asiakasvaatimusten ja -odotusten myötä IT-arkkitehtuurin ajantasaisuuteen ja kehityskelpoisuuteen täytyy kiinnittää jatkuvasti huomiota, sillä yrityksen palvelut ja tuotteet ovat riippuvaisia toimivasta yritysinfrastruktuurista.

Lue lisää »

Tervetuloa Project-IT:lle, Mauri Sivill!

Mauri Sivill on aloittanut meillä tänään johtavana konsulttina. Hänen uransa projektijohtamisen tehtävissä on alkanut jo vuonna 1999. Sivillin asiakkaiden mukaan häneltä voi aina odottaa ammattimaista ja vakaata projektipäällikkötyötä.

Lue lisää »

Halusimme tehdä asiat paremmin

Jussi Pietilä vei Project-IT:n rekisteröintipaperit maistraattiin 15.9.2007. Jussi ja Project-IT:n toinen perustaja Antti Hellberg olivat tutustuneet vuosituhannen vaihteessa Tecnomenillä, jossa Pietilä toimi testauspäällikkönä Hellbergin vetämässä projektissa.

Lue lisää »

IT-arkkitehtuurin perusteet

IT-arkkitehtuuri on termi, jota ilman ei nykyisessä liiketoimintaympäristössä voi toimia. Termiä ei kuitenkaan tunneta kovin hyvin; se mielletään usein joko todella tekniseksi tai abstraktiksi käsitteeksi tai sitten sen laajuutta ei ymmärretä. Tässä kirjoituksessa avaan IT-arkkitehtuurin oleellisia piirteitä sekä sen toimivuuteen liittyviä seikkoja.

Lue lisää »