Blogi

Project-IT:n nimi vaihtuu: Fellowmind Project Services palvelee tuttuun tapaan jatkossakin

Fellowmind on kertonut vauhdittavansa kasvuaan uudistamalla brändinsä koko konsernissa kuudessa eri maassa. Samalla kaikkien paikallisten yhtiöiden nimet muuttuvat yhtenäisiksi, ja myös Suomessa eCraftista tulee Fellowmind, ja Project-IT puolestaan jatkaa asiakkaidensa palvelua nimellä Fellowmind Project Services.

Lue lisää »

Tiedolla johtaminen teollisuusyrityksissä – tyypilliset haasteet ja 3 tapaa hyödyntää dataa paremmin

Missä laajuudessa digitalisaatiota hyödynnetään sinun yrityksessäsi? Onko yrityksesi jo hyvässä vaiheessa kohti Industry 4.0:aa, missä tekoäly, koneoppiminen, IoT-teknologia ja muut digitalisaation mahdollisuudet ovat laajasti käytössä?

Lue lisää »

Ketterä ohjelmistokehitys ja sen menetelmät

Ketterät menetelmät tuovat ohjelmistokehitykseen nopeutta ja joustavuutta muutoksille. Nämä toimintamallit sopivat tietynlaisiin kehityshankkeisiin, mutta eivät syrjäytä muita menetelmiä. Onnistuakseen ketterät menetelmät edellyttävät pelisääntöjä tiimiltä, projektilta ja asiakkaalta.

Lue lisää »

Big Datan hyödyntäminen vuonna 2021

Käytettävissäsi olevan tiedon määrä kasvaa koko ajan. Mutta osaako yrityksesi hyödyntää sitä? Tämä on tärkein kysymys Big Datan hyödyntämisessä. Tiedon analysointiin ja päätöksentekoon tarvitset järjestelmiä, mutta myös yhdessä sovittuja käytäntöjä.

Lue lisää »

ERP-toiminnanohjaus­jär­jes­tel­mä teollisuusy­ri­tyk­sel­le

Teollisuusyrityksen toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) on ratkaisevassa asemassa, kun yritys tehostaa ja kehittää liiketoimintaa. Oikein valittu ja suunniteltu järjestelmä huomioi teollisuuden erityisvaatimukset ja tuo hyötyjä koko kumppaniverkoston muodostamalle toimintaketjulle. Kyseessä onkin pitkäjänteinen liiketoiminnan kehityshanke, ei yksittäinen järjestelmähanke.

Lue lisää »

Mitä jokaisen tulisi ymmärtää järjestelmäintegraatioista ja API-rajapinnoista?

Tiedon siirtyminen automaattisesti ja sujuvasti eri järjestelmien välillä on ratkaiseva tekninen edellytys, jos haluat liiketoimintasi säilyvän tehokkaana ja kilpailukykyisenä myös tulevaisuudessa. Jos sanat integraatio ja API kuulostavat vähän liian tekniseltä, olet juuri oikeaa kohderyhmää tämän blogin lukijaksi. Lähestymme nyt järjestelmäintegraatioita ja API-rajapintoja liiketoiminnan näkökulmasta.

Lue lisää »

HR ja palkkahallinto

Palkka koetaan hyvin henkiökohtaisena asiana. Palkat tulee olla oikein laskettua ja työntekijän tulee saada palkkansa ajallaan. Työntekijä kokee helposti arvostuksen puutteena, mikäli hänen palkassaan on virheitä.

Lue lisää »

Project-IT liittyy osaksi Fellowmind Groupia ja eCraftia

Projektinhallinnan ulkoistamiseen erikoistunut Project-IT liittyy osaksi Fellowmind Groupin Suomessa toimivaa yhtiötä, eCraftia, tänään 4.6.2021. Project-IT on johtava IT-projektinhallinnan ja arkkitehtuurin asiantuntija, ja kaupan myötä yhtiön kokeneet ammattilaiset liittyvät eCraftin 400 asiantuntijan joukkoon Suomessa.

Lue lisää »

Projektien parista Vinssin vetäjäksi

Vuoden 2021 alusta Häkkilä hyppäsi konsultin hommista asiantuntijaverkosto Vinssin peräsimeen. Project-IT:n Vinssi tarjoaa toimeksiantoja projektihallinnan, IT-arkkitehtuurin ja testauksen hallinnan asiantuntijoille johtavissa suomalaisissa yrityksissä.

Lue lisää »

Poikkeuksellinen vuosi päättyi positiivisiin tunnelmiin

Vuoteen 2020 mahtui monenlaisia käänteitä, merkittäviä haasteita, isoja yllätyksiä ja myös hienoja onnistumisia. Kokonaisuutena vuosi päättyi huikeaan loppukiriin ja erittäin positiivisiin tunnelmiin.

Lue lisää »

Project-IT:n strategia ja arvot päivitetty

Koko henkilöstön arvo- ja strategiatyöpajoissa nostettiin esiin yrityksen tulevaisuuden kannalta merkittäviä teemoja, priorisoitiin yhdessä tärkeimpiä arvoja ja koostettiin strategian keskeiset osa-alueet.

Lue lisää »

Project-IT:n palvelut – arkkitehtuuri

Project-IT:n asiantuntijoiden osaamisalueita ovat projektinhallinta, ketterä kehittäminen, testauksen hallinta ja arkkitehtuuri. Asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme suurissa ja liiketoimintakriittisissä kehityshankkeissa kaikilla näillä osa-alueilla.

Lue lisää »

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.