Uutiset

Project-IT:n nimi vaihtuu: Fellowmind Project Services palvelee tuttuun tapaan jatkossakin

4.6.2021 tiedotimme muutoksista Project-IT:n omistuksessa, kun Project-IT liittyi osaksi Fellowmind Groupia ja sen Suomessa toimivaa yhtiötä eCraftia. Nyt meillä on lisää kerrottavaa aiheen tiimoilta, sillä tänään 16.11.2021 Fellowmind on kertonut vauhdittavansa kasvuaan uudistamalla brändinsä koko konsernissa kuudessa eri maassa. Samalla kaikkien paikallisten yhtiöiden nimet muuttuvat yhtenäisiksi, ja myös Suomessa eCraftista tulee Fellowmind, ja Project-IT puolestaan jatkaa asiakkaidensa palvelua nimellä Fellowmind Project Services.

Juridisesti sulaudumme osaksi Fellowmind Finland Oy:tä vuoden vaihteessa, jolloin myös Y-tunnuksemme muuttuu ja tämä verkkopalvelu sulkeutuu. Uusi verkkopalvelumme on tänään julkaistu osoitteessa www.fellowmind.fi ja sieltä löydät myös uudet Projektinhallinnan palvelut ja ulkoitus -sivumme. Sähköpostiosoitteemme ovat jatkossa muotoa etunimi.sukunimi@fellowmind.fi. Nykyiset etunimi.sukunimi@project-it.fi -osoitteet toimivat uusien osoitteidemme rinnalla jonkin aikaa.

Se, mikä ei muutu, on tapamme palvella asiakkaitamme tuttujen asiantuntijoidemme voimin myös tästä eteenpäin. Muutokset eivät siis vaikuta Project-IT:n ihmisiin ja palveluihin, jotka säilyvät ennallaan. Jatkossa kykenemme kuitenkin palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin esimerkiksi laajemman kansainvälisen asiantuntijatiimimme voimin: nyt voimme tarjota osaajiamme asiakkaidemme avuksi myös muista maista, kuten Ruotsista, Tanskasta, Saksasta, Hollannista ja Puolasta. Muutos ei myöskään vaikuta puhelinnumeroihimme tai pankkitilinumeroihimme.

Fellowmind: Huomisen liiketoimintaa jo tänään

Me Fellowmindissa haluamme olla luottokumppanisi, kun liiketoimintasi kaipaa lisää tehoja ja asiakkaasi mielivät parempaa palvelua. Vauhditamme yrityksesi kasvua suunnittelemalla, rakentamalla, kehittämällä ja ylläpitämällä moderneja digitaalisia ratkaisuja, joiden käytöstä sekä työntekijäsi että asiakkaasi nauttivat.

Uskomme vahvasti teknologian ja ihmisen yhteispeliin, ja siihen että meidän ihmisten pitää voida kokea teknologia luonnollisena ja mielekkäänä osana työtämme. Ja teknologian avulla pitää pystyä myös luomaan jotain merkityksellistä, kuten uusia liiketoimintamahdollisuuksia tai tulevaisuuden kilpailuetua. Kaikki palvelumme ja asiantuntijamme ovat nyt käden ulottuvillasi ympäri Euroopan samalla, kun saat jatkossakin sinulle tuttua henkilökohtaista palvelua paikalliselta tiimiltäsi.

Uusi Fellowmind yhdistää aiemmin 12 eri brändillä toimineet sisaryhtiöt yhteen. Meillä on 1 750 asiantuntijaa kuudessa eri Euroopan maassa: Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa, Saksassa ja Puolassa. Tavoitteenamme on olla Euroopan johtava digitaalisiin liiketoimintaratkaisuihin, konsultointiin, dataan ja analytiikkaan, moderniin työskentelyyn sekä pilvi- ja tietoturvaratkaisuihin keskittynyt yhtiö.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä nimenvaihdokseemme tai palveluihimme liittyen, ole empimättä yhteydessä meihin. Kaikki palvelumme, keskeiset asiakastoimialamme, tulevat tapahtumat, asiakastarinat sekä blogikirjotuksemme löytyvät nyt uusilta verkkosivuiltamme osoitteessa: www.fellowmind.fi

Yhteistyöterveisin,

Ville Hemmilä
maajohtaja, Fellowmind Finland
ville.hemmila@fellowmind.fi
Puh. 040 069 5345
Minna Reino
Liiketoimintajohtaja, Fellowmind Project Services
minna.reino@fellowmind.fi
Puh. 040 515 6325

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.