Blogi

Projektien parista Vinssin vetäjäksi

Jali Häkkilä on toiminut Project-IT:n hanke- ja projektipäällikkönä elokuusta 2017 lähtien. Viimeiset kolme vuotta konsulttina ovat kuluneet työn touhussa ja mielenkiintoisten projektien parissa asiakastoimeksiannoissa. Vuoden 2021 alusta Häkkilä hyppäsi konsultin hommista asiantuntijaverkosto Vinssin peräsimeen. Project-IT:n Vinssi tarjoaa toimeksiantoja projektihallinnan, IT-arkkitehtuurin ja testauksen hallinnan asiantuntijoille johtavissa suomalaisissa yrityksissä.

Projektitaustasta tukea uuteen työhön

Jalilla on kokemusta erilaisista projekteista monilta toimialoilta lähes 20 vuoden verran. Viimeisimpänä vuosina pankki- ja vakuutussektoriin erikoistunut Jali on päässyt työssään Project-IT:llä hyödyntämään kaikkea työvuosien aikana opittua ja käyttämään omia vahvuuksiaan.

Konsultin projektipohjainen työskentely sopi minulle, sillä pidän vaihtelusta ja uuden oppimisesta. Pystyin myös auttamaan asiakasta huomaamalla nopeasti kehittämisen kohteita, joita talossa pidempään olleet eivät välttämättä huomaa.

Vastuunottaminen Vinssin osaajaverkostosta on Jalille mieluisa ja luonnollinen askel.

Tulin Project-IT:lle töihin, koska halusin päästä niin sanotusti etulinjaan, eli tekemään töitä suoraan asiakkaiden kanssa. Vuodet olivat opettavaisia ja pääsen nyt hyödyntämään laaja-alaisesti sekä konsulttina että aiemmin työuralla opittuja asioita, esimerkiksi verkostoitumisesta ja kumppanuuksista.

Projektityöskentely on ihmisten välistä vuorovaikutusta ja toimeksiannoissa parhaat tulokset saavutettiin yhdessä tekemällä. Hyvästä ihmistuntemuksesta sekä laajasta kokemuksesta IT-ammattilaisten kanssa toimimisesta on etua parhaiden ammattilaisten löytämisessä. Taustansa ansiosta Jalin on helppo asettua asiakkaan asemaan pohtimaan minkälaista osaajaa tämä todella tarvitsee.

Vinssistä kilpaillun alan ykkösvaihtoehto

Jalin tavoitteena on luonnollisesti kasvattaa vinssiläisten määrää mutta myös tehdä Vinssistä toimeksiantoa etsivien asiantuntijoiden ykkösvaihtoehto.

Pyrimme tekemään yhteydenottokynnyksestä mahdollisimman matalan. Vinssiin voi hakeutua helposti lähettämällä ansioluettelon verkkosivujen kautta, jonka jälkeen olen hakijaan yhteydessä. Hyvälle tyypille löytyy aina töitä, Häkkilä vakuuttaa.

Vinssi-toimintaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Jalin mukaan tavoitteiden saavuttamiseen ei kuitenkaan tarvita taikatemppuja tai nykyisten toimintamallien mullistamista.

Asiakkaat ovat todella tyytyväisiä asiantuntijoihimme ja jatkossakin aiomme löytää projekteihin parhaat tekijät. Haluamme rakentaa Vinssistä parhaan mahdollisen toimintaympäristön niin asiantuntijoille kuin asiakkaillekin.

Jos sinulla on kysyttävää asiantuntijaverkostosta, vaatimuksistamme konsulttien osaamiselle tai muusta Vinssiin liittyvästä, Jali osaa vastata ja auttaa sinua eteenpäin.

Jali Häkkilä
jali.hakkila@project-it.fi
040 555 0250

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.