Uutiset

Poikkeuksellinen vuosi päättyi positiivisiin tunnelmiin

Iso kiitos henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Vuoteen 2020 mahtui monenlaisia käänteitä, merkittäviä haasteita, isoja yllätyksiä ja myös hienoja onnistumisia. Kokonaisuutena vuosi päättyi huikeaan loppukiriin ja erittäin positiivisiin tunnelmiin.

Liikevaihtomme oli 11,6 miljoonaa euroa ja teimme uuden ennätyksen uusien asiakkaiden määrässä – 19 uutta asiakasta. Asiakastyytyväisyytemme kasvoi entisestään ollen nyt 4,3/5 ja 99 % asiakkaistamme suosittelee meitä. Myös Vinssi-verkostomme kasvoi niin liikevaihdolla kuin henkilömäärällä mitattuna. Kova työ palkittiin vuoden aikana myös Kauppalehden Kestomenestyjä-sertifikaatilla.

Tammikuussa 2020 vuosi vaikutti lukujen valossa lupaavalta ja Project-IT lähti tavoittelemaan tuttuun tapaan vahvaa kasvua kaikilla mittareilla. Vuoden ensimmäinen puolikas sujuikin suunnitelmien mukaan vaikka keväällä koronapandemian vaikutukset alkoivat näkyä yhä selvemmin.

Etätöihin ja uudenlaiseen arkeen siirtyminen sujui luontevasti teknologian tarjoamien työkalujen ja toimivan vuorovaikutuksen ansiosta. Henkilöstön yhteiset virkistysaktiviteetit siirtyivät niin ikään virtuaalisiksi ja Project-IT:n virtuaalisessa vappujuhlassa virolainen talouskonsultti Urmas Viilunk kävi jakamassa takuuvarmoja vinkkejään.

Syksyllä uudistimme Project-IT:n arvot ja strategian. Koko henkilöstön arvo- ja strategiatyöpajoissa nostettiin esiin yrityksen tulevaisuuden kannalta merkittäviä teemoja, priorisoitiin yhdessä tärkeimpiä arvoja ja koostettiin strategian keskeiset osa-alueet.

Kokonaisuutena vuosi 2020 testasi mukautumiskykyämme ja selvisimme yrityksenä stressitestistä erinomaisesti. Keskeinen menestyksen avain on ehdottomasti korkea asiakastyytyväisyys, joka on rakentunut vuosien pitkäjänteisellä työllä erilaisten asiakkaiden ja projektien parissa. Päättynyt vuosi tarjoaa kaikin puolin vahvan jalustan, jonka avulla ponnistamme vuonna 2021 kohti uusia tavoitteita.

Antti Hellberg

Jaa artikkeli:

Lyhyesti:

11,6 M€
Liikevaihto.

22%
Keskimääräinen liikevaihdon
vuosittainen kasvu vuosina 2015–2020 (CAGR).

15%
Liikevoiton keskiarvo vuosina 2015-2020

4,3
Asiakastyytyväisyys arvosteluasteikolla 1-5

99%
Asiakkaista suosittelee

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.