Blogi

Project-IT:n palvelut – arkkitehtuuri

Project-IT:n asiantuntijoiden osaamisalueita ovat projektinhallinta, ketterä kehittäminen, testauksen hallinta ja arkkitehtuuri. Asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme suurissa ja liiketoimintakriittisissä kehityshankkeissa kaikilla näillä osa-alueilla.

Tässä tekstissä tutustutaan tarkemmin arkkitehtuuriin ja alueen monipuolisiin tehtäviin – millaisissa rooleissa Project-IT:n arkkitehdit työskentelevät ja miten asiakas hyötyy heidän ammattitaidostaan.

Arkkitehdit liiketoiminnan tukena

Project-IT:n arkkitehdeilla on vahva kokemus ja näkemys järjestelmien muutos- ja kehityshankkeista erilaisissa liiketoimintaympäristöissä. He tuovat laaja-alaisesti kokemusta eri liiketoiminnan alueilta ja järjestelmistä löytäen parhaat teknologiat ja ratkaisut asiakkaan tarpeisiin. He ymmärtävät niin liiketoiminnan tarpeita kuin teknologian tarjoamia mahdollisuuksia.

Arkkitehtien työ sisältää asioiden analysointia, tavoitetilan määrittelyä, ongelmanratkaisua, teknologioiden arviointia ja suositusten tekemistä. Heillä on vahva ote dokumentointiin ja asioiden eteenpäin vientiin. Arkkitehdit osaavat hyödyntää moderneja ratkaisuja suunnittelussa ja kehityksessä.

Arkkitehtuurin laaja tehtäväkirjo

Asiakastoimeksiannoissa arkkitehdit pitävät huolen, että IT-projektien aikana toteutetut arkkitehtuuriset ratkaisut ovat toiminnallisesti luotettavia, ylläpidettäviä sekä kestävät aikaa. Project-IT:n arkkitehdit hallitsevat laajan kirjon eri teknologioita ja heillä on vahva kokemus nykyaikaisista kehitysmenetelmistä, kuten Agile, DevOps ja CI/CD.

Project-IT:n arkkitehtien roolit mukautuvat aina asiakkaan tarpeeseen. Tuttuja rooleja arkkitehdeillemme ovat muun muassa kokonais-, tieto- ja ratkaisuarkkitehti sekä IT-, infra-, ja pilviarkkitehti. Roolista riippumatta arkkitehdeillemme on tärkeää itsenäinen ajattelu ja kyky käsitellä laajoja kokonaisuuksia sekä ottaa haltuun uusia teknologioita.

Arkkitehtuurin asiantuntijat apunasi

Arkkitehtiemme laaja-alainen kokemus eri rooleista ja toimialoista sekä intohimo löytää parhaat ratkaisut ovat auttaneet useita asiakkaitamme menestymään kriittisissä hankkeissa. Jos sinä olet etsimässä osaavaa arkkitehtia organisaatioosi, ole rohkeasti yhteydessä myyntiimme ja etsimme parhaan henkilön avuksesi.

Ville Luukkonen
ville.luukkonen@project-it.fi

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.