Blogi

Project-IT:n palvelut – projektinhallinta

Project-IT tarjoaa asiakkailleen kokeneita asiantuntijoita muutoksen toteuttamiseen. Laajan kokemuspohjan ansiosta yrityksen henkilöstö kykenee tarttumaan asiakkaan muutoshankkeisiin teknologiasta ja toimialasta riippumatta. Tehtävien osalta Project-IT:n ja sen asiantuntijaverkoston ammattilaiset ovat keskittyneet neljälle osa-alueelle: projektinhallintaan, ketterään kehittämiseen, testauksen hallintaan ja arkkitehtuuriin.

Project-IT:n vahva perusta on muodostunut projektinhallinnan ympärille. Perustamisestaan lähtien yritys on halunnut kokeneiden ammattilaisten avulla tarjota asiakkailleen parhaan osaamisen projektien johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Tässä osassa paneudutaan siihen, mitä projektinhallinta pitää sisällään ja millaisissa projektinhallinnan hankkeissa ja tehtävissä Project-IT:n asiantuntijat ovat parhaimmillaan.

Projektit hallinnassa myös poikkeustilanteessa

Kuluneen vuoden aikana yritysten liiketoiminta on ollut muutosten edessä. Poikkeustila, etätöihin siirtyminen ja töiden priorisointi uudessa tilanteessa on aiheuttanut muutostarpeita lähes kaikissa yrityksissä. Liiketoiminnan kannalta keskeisissä hankkeissa ja ympäristön muutosten aiheuttamissa projekteissa korostuu erityisesti ammattimaisen ja luotettavan projektinhallinnan merkitys.

Project-IT:n asiantuntijoilla on taustallaan pitkä kokemus projektinhallinnan tehtävistä eri toimialoilla ja toimintaympäristöissä. Laaja-alaisen osaamisen tuomalla varmuudella projektinhallinnan ammattilaiset pystyvät ottamaan haltuun asiakkaan projektit ja hankkeet – oli kyse sitten esimerkiksi ohjelmistokehitysprojektista, liiketoiminnan muutoshankkeesta tai IT-infrastruktuurin kehittämisestä. Kokeneiden asiantuntijoiden johdolla myös hälyttävässä tilanteessa olevat projektit saadaan hallintaan ja etenemään kohti tavoitetta.

Project-IT:n asiantuntijoille ei tuota ongelmia toimia objektiivisesti erilaisissa organisaatioissa, soveltaa uusia teknologioita tai käyttää monipuolisesti eri työkaluja. Nykyisissä hankkeissa esimerkiksi siirtyminen etäyhteyksiin ja jaettuihin työkaluihin on onnistunut yrityksen projektipäälliköiden johdolla joustavasti ja tehokkaasti. Objektiivisena henkilönä Project-IT:n asiantuntija saa riippumattoman kokonaiskuvan tilanteesta ja pystyy tarttumaan ensimmäisenä keskeisiin haasteisiin.

Monipuoliset roolit

Projektinhallinnan alueella on projektipäällikön lisäksi myös useita muita rooleja. Project-IT:n asiantuntijat ovat työskennelleet asiakasyrityksissä projektipäällikkyyden ohella muun muassa hanke- ja muutosjohtajina, palvelupäällikköinä ja projektitoimiston vetäjinä. Henkilöstön useat projektinhallinnan sertifikaatit ja erinomainen osaaminen projektinhallinnan perusasioista antavat valmiudet työskennellä monipuolisesti erilaisissa rooleissa niin pienissä kuin isommissakin hankkeissa.

Oletko etsimässä projektinhallinnan kokenutta ammattilaista hankkeeseesi? Ota yhteyttä, niin saat asiantuntijan nopeasti avuksesi.

Ville Luukkonen
ville.luukkonen@project-it.fi

Mikko Mölsä
mikko.molsa@project-it.fi

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.