Uutiset

Tervetuloa meille, Jenni Karjalainen!

Huhtikuun alussa Project-IT:llä aloittava Jenni Karjalainen on vähittäiskaupan ja eläkevakuuttamisen kokenut osaaja. Vähittäiskaupan puolella hän on muun muassa vetänyt SAP-tuotannonohjausjärjestelmään liittyviä kehitysprojekteja ja koordinoinut uusien kauppojen sekä valikoimahinnoittelutyökalun käyttöönottoprojekteja.

Karjalaisen mielestä onnistuneen projektin salaisuus on asiakkaan aito muutostarve ja projektitiimiläisten hyvä yhteistyö. Myös yhteiseen tavoitteeseen sitouminen ja työssä viihtyminen vaikuttavat projektin maaliin saattamiseen.

HIFK:n edustusjoukkueessa pelaava Karjalainen on saanut positiivista palautetta luotettavuudestaan, periksiantamattomuudestaan ja siitä, että hän osaa viestiä jokaiselle kohderyhmälle sopivalla tavalla.

”Minua on kehuttu myös siitä, että vetämissäni projekteissa on ollut hyvä henki. Lisäksi saan vietyä asioita eteenpäin, ja olen tarkka yksityiskohdista. Panostan aikataulujen ja raporttien täsmällisyyteen”, hän kertoo.

Tutustu Karjalaisen osaamiseen ja ajatuksiin tästä!

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.