Uutiset

Projektien eteenpäin vienti jatkuu etätöinä

Project-IT:lle henkilöstömme ja asiakkaidemme terveys ja turvallisuus on ehdottoman tärkeä asia. Niin kuin moni muukin asiantuntijayritys, olemme antaneet koronaviruksen takia henkilöstöllemme ohjeistuksen etätyön tekemisestä mahdollisuuksien mukaan pienentääksemme sairastumisriskiä henkilöstömme ja asiakkaidemme osalta.

Projektien eteenpäin vieminen onnistuu vaikeammissakin olosuhteissa toimivien digialustojen, pikaviestinsovellusten ja muutoin tiiviin yhteydenpidon avulla. Ne mahdollistavat tulokselliset ja tehokkaat palaverit, joten projektien ajan tasalla pitäminen ja mahdollisten muutosten huomioiminen onnistuvat viiveettä.

”Koronavirus on mustan joutsenen kaltainen yhteiskuntaamme ja koko maailmaa ravisteleva muutos. Olemme kuitenkin luottavaisia, että toimiva vuorovaikutus, toistemme tukeminen ja eteenpäin katsova asenne auttavat meitä kaikkia tämänkin tilanteen yli. Keskitymme Project-IT:llä projektityöhön samalla tavalla kuin aikaisemmin, ja olemme muutenkin asiakkaidemme käytössä missä projekteihin liittyvissä tarpeissa tahansa”, sanoo Project-IT:n toimitusjohtaja Antti Hellberg

”Työnjohto” tukee kotitoimistoissa

Project-IT:n asiantuntijoiden kotitoimistoissa lisäsparrausta antavat kaikenkarvaiset ”työnjohtajat” – kirjaimellisesti!

Osa heistä tosin ottaa pitkiäkin päiväunia, osan työmotivaatio ei kanna koko päivän ajaksi, ja osalla on muuten vain rennompi asenne! Kaikenkarvaiset kotikonsultit saattavat sen sijaan olla niin kiinnostuneita projektimaailmasta, että tulevat suoraan pihaan tai ikkunalle asti katsomaan, mitä läppäreiden näytöillä tapahtuu!

Lisätietoja:

Antti Hellberg

Toimitusjohtaja

antti.hellberg@project-it.fi

050 386 6503

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.