Uutiset

Project-IT:n vuosi 2019 paketissa – kasvu jatkui vahvana

Project-IT:n mennyt vuosi oli vahva – liikevaihtomme nousi 11,6 miljoonaan euroon. Henkilöstön koko oli vuoden 2019 lopussa 44 henkilöä ja myös työllistämiemme Vinssi-verkostokonsulttien määrä kasvoi edellisvuoteen verrattuna selkeästi.

Vuoden 2019 aikana Project-IT käynnisti yhteistyön kolmentoista uuden asiakkaan kanssa, joista valtaosa oli meille uusilta toimialoilta. Meille on tärkeää, että pystymme tuottamaan lisäarvoa projektihallinta- ja arkkitehtuuripalvelullamme toimialariippumattomasti.

Vuoden 2019 aikana jatkoimme vahvaa panostamista henkilöstön kouluttamiseen ja nyt yli 80 %:lla konsulteistamme on ketterän kehittämisen sertifikaatti. Viime syksynä panostimme merkittävästi henkilöstömme muutosjohtamisen taitojen kehittämiseen järjestämällä koko henkilöä koskevan räätälöidyn muutosjohtamisen koulutuksen yhdessä Aalto University Executive Education Oy:n kanssa. Näemme, että muutosjohtamisen taidot ovat jatkossa entistä suuremmassa roolissa asiakastoimeksiannoissamme – pelkästään projektin ”mekaaninen” läpivienti ei enää riitä. Uskomme vahvasti, että henkilöstön monipuolisella osaamisen kehittämisellä on suora yhteys asiakastyytyväisyyteen, joka oli edellisvuoden tapaan kiitettävällä tasolla 4,2 arvosteluasteikolla 1-5.

Vinssi-verkostomme tunnettuus kasvoi entisestään ja verkoston koko kasvoi yli 30% vuoteen 2018 verrattuna. Vinssi-verkostoon liittyi vuoden aikana uusien mikroyrittäjien lisäksi myös useita IT-asiantuntijapalveluita tuottavia kasvuyrityksiä ja näin ollen Vinssi-verkosto monipuolistui entisestään. Vinssi-verkostoseminaari pidettiin viime keväänä Finlandia-talossa nimekkään puhujakaartin kanssa.

Vaikka käsiemme läpi meni vuoden 2019 aikana yli 200 erilaista asiakasprojektia, Project-IT:n konsultit ehtivät myös vapaa-ajan rientoihin. Meillä oli viime vuoden aikana useita liikuntatapahtumia, joissa käytiin kokeilemassa eri lajeja padelista seinäkiipeilyyn. Jo perinteeksi muodostunut Yritysmaratonviesti oli myös kesän ohjelmassa. Perinteinen kevätretki tehtiin Krakovaan, jossa kävimme virkistäytymässä ja tutustumassa historiaan ja kulttuuriin.

Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme, koko henkilöstöllemme, sekä kumppaneillemme vuodesta 2019 – tehdään vuodesta 2020 entistäkin menestyksekkäämpi!

Antti Hellberg

Jaa artikkeli:

Lyhyesti:

11,6 M€
Liikevaihto.

26%
Keskimääräinen liikevaihdon
vuosittainen kasvu vuosina 2015–2019 (CAGR).

15%
Liikevoiton keskiarvo vuosina 2015-2019

4,2
Asiakastyytyväisyys arvosteluasteikolla 1-5.

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.