Marko Väisänen

Uutiset

Tervetuloa taloon, Marko Väisänen!

Tänään meillä aloittanut Marko Väisänen on todellinen projektinhallinnan monitoimimies. Hänellä on laaja kokemus muun muassa tutkimus- ja kehitysprojekteista, teknologia-arkkitehtuuripalvelujen johtamisesta sekä yhdestä Suomen suurimmasta asiakastiedon hallintaprojektista.

Uusi projektipäällikkömme pitää työssä kehittymistä tärkeänä. Uransa aikana hän on panostanut agile-koulutusten, SAFe-sertifikaattien ja Scrum Master -pätevyyden hankkimiseen.

Väisänen on saanut kiitosta modernin johtamisen taidoistaan. Tiimin kuunteleminen, tekemiseen liittyvien esteiden poistaminen ja tiimiä palveleva johtaminen ovat olleet positiivisen palautteen arvoisia asioita. Laaja työkokemus sekä monipuolisten projektialan ja ketterän kehityksen koulutusten mukanaan tuoma osaaminen ovat myös Väisänen vahvuuksia.

”Kiteyttäisin itse, että kykenen sopeutumaan ja soveltamaan, ja näistä taidoista on hyötyä projektimaailmassa”, sanoo hyväntuulinen projektipäällikkömme.

Lue lisää Väisäsen ajatuksista ja osaamisesta!

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.