Uutiset

Tervetuloa meille, Markus Nissinen ja Kalle Laine!

Tänään meillä aloittivat kaksi uutta projektipäällikköä, Markus Nissinen ja Kalle Laine.

Nissinen keskittyy mielellään ydinliiketoimintaan liittyviin projekteihin. ”Koen tämänkaltaiset projektit motivoivina, koska niissä on kaikille osapuolille selkeästi ymmärrettävä hyöty. Ymmärrän hyvin liiketoimintaa, ja vahvuuksiini kuuluu toimia välittäjänä teknisten ja kaupallisten osapuolten välillä. Osa työstäni onkin toimia tulkitsijana ja tietynlaisena fasilitaattorina projektiin osallistuvien välillä”, hän kertoo.

Laine toivoo, että voi hän voi työskennellä jatkossa monipuolisesti eri toimialoilla. Finanssialasta sekä tietovarastoinnin ja liiketoimintatiedon projekteista hänellä on syvää kokemusta, mutta muutkin IT-projektit hän kokee positiivisen haastavina. ”Olen viihtynyt hyvin myös toimintamallimuutosten ja muutoshallinnan projekteissa eli niihinkin osallistun mielelläni jatkossa”, Laine kertoo.

Tutustu urheilullisten projektipäälliköidemme osaamiseen ja ajatuksiin projektimaailmasta.
https://www.project-it.fi/ihmiset/markus-nissinen/
https://www.project-it.fi/ihmiset/kalle-laine/

 

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.