Uutiset

Tervetuloa taloon, Taina Ronkainen!

Tänään meillä aloittanut Taina Ronkainen tuo mukanaan monipuolista osaamista julkishallinnosta sekä laajan kokemuksen teollisuudesta. Hän on erikoistunut prosessi- ja järjestelmäkehityksen hanke- ja projektinhallintaan sekä palvelunhallintaan.

Ronkainen painottaa käyttäjänäkökulmaa. ”Käyttäjän huomioonottaminen on ensiarvoisen tärkeää, ettei käy niin, että toteutetaan järjestelmä, joka ei tue prosessia ja on vaikeakäyttöinen ja jää siten käyttämättä. Siksi painotankin sekä että -ajattelua, jonka mukaisesti otetaan huomioon käyttäjä ja käytettävyys. Toimiessaan hyvin, sekä prosessi- että järjestelmäkehitys tukevat kokonaisuutta”, hän kuvailee.

Aktiivisesti urheileva ja muun muassa Kilimanjaron huiputtanut projektipäällikkö pitää onnistuneen projektin salaisuutena toimivaa yhteistyötä ja hyvää kommunikointia. Lisäksi hyvä suunnittelu ja hallinta auttavat pääsemään tavoiteltuun lopputulokseen.

Lue lisää Ronkaisen ajatuksista ja osaamista!

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.