Uutiset

Tervetuloa taloon, Kari Raitakoski!

Tänään johtavana konsulttina aloittaneella Kari Raitakoskella on kattavaa kokemusta transformaatioprojekteista. Niissä on keskitytty main frame -ympäristöjen toiminallisuuden siirtämisestä moderneille alustoille tai asiakkaan kumppanille. Hänellä on erityisen paljon osaamista finanssialan transformaatioista.

”Yksi vahvuuksistani on se, että ymmärrän tähän työhön liittyvää teknologista puolta. Kun osaa keskustella koodareiden kanssa heidän kielellään, auttaa se paljon projektien eteenpäin viemisessä. Kuvailisin omaa työrooliani termein lankojen yhteensitoja ja asioiden loppuunsaattaja, ja koenkin hyvin myönteisenä sen, että asiat saadaan päätökseen. Eniten kiitosta olen saanut juuri aikaansaamisesta sekä käytännöllisestä ja pragmaattisesta työotteestani. Ja vaikka sana ´haaste ´ on ehkä kärsinyt hiukan inflaatiosta, niin pidän sisällöllisesti haastavista työtehtävistä”, kertoo Raitakoski hyvistä puolistaan.

Ketterissä malleissa tiimit valtuutetaan enenevissä määrin päättämään itsenäisesti projektien seuraavista askeleista, minkä takia Raitakoski painottaa luottamuksen ja vallanjaon merkitystä. Hänen mielestään onnistuneen projektin salaisuus ovat ihmiset.

”Motivaatio, sitoutuminen ja tiimin sisäinen sujuva kommunikointi varmistavat tavoitteeseen pääsyn. Johdon tehtävä on tukea ja mahdollistaa tiimin työskentely”, hän summaa.

Lue lisää Raitakosken ajatuksista ja osaamisesta!

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.