Uutiset

Tervetuloa taloon, Jari Laiho

Project-IT:n johtavana konsulttina on tänään aloittanut Jari Laiho, joka on todellinen raskaan sarjan projektiammattilainen. Laihon osaamista täydentävät laaja kansainvälinen kokemus sekä yhteistyö niin liiketoiminnan kuin tukifunktioidenkin kanssa.

”Teen sujuvasti yhteistyötä kaikkien sidosryhmien kanssa. Moneen asiaan on tullut hyvä tuntuma, koska olen johtanut hyvin erilaisia projekteja. Esimerkiksi taloudesta pystyn keskustelemaan tarvittaessa jopa debit- ja kredittasolla, kertoo hyväntuulinen Laiho.

Laihon mielestä työhönsä sitoutuneet ihmiset ovat avainasemassa, kun pohditaan projektien maaliin saattamista.

”Vaikka puhumme esimerkiksi IT-infrasta ja ERPistä, niin projektin onnistumisen ratkaisevat aina ihmiset. Olen myös huomannut, että yllättävän pieni joukko ihmisiä vaikuttaa laajojenkin ohjelmien tai yksittäisten projektien menestykseen. Kyse on siitä, että 2-5 projektiin sitoutunutta ihmistä ylittävät itsensä ja saavat projektin tavoitteiden mukaiseen päätökseen”, hän pohtii.

Tutustu tarkemmin Laihon osaamiseen!

Jaa artikkeli: