Uutiset

Tervetuloa Project-IT:lle, Ossi Wathén

Tietoliikennetekniikan diplomi-insinööri ja rahoitusalan kauppatieteiden maisteri Ossi Wathén on aloittanut tänään meillä johtavana konsulttina. Hänen uraansa on kuulunut erilaisia työtehtäviä projektien parissa muun muassa ohjelmistotuotekehityksen parissa. Edelliset yhdeksän vuotta Wathén työskenteli Fortumilla projektijohtajana ja monipuolisissa IT-tehtävissä.

”Kaikenlaista on tullut tehtyä: prosessikehitystä, datawarehouseja, business intelligenceä ja ainakin kymmenen integraatiota. Olen toiminut tarpeen mukaan eri rooleissa, kuten järjestelmävastuullisena, projektipäällikkönä ja ratkaisuarkkitehtina”, Ossi Wathén kertoo.

Monessa mukana ollut mies ei pelkää projekteihin liittyvää hässäkkää, päinvastoin. Mitä tiukemmassa solmussa projekti on, sitä enemmän hän sen selvittämisestä nauttii.

Lue lisää >>

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.