Arkkitehtuurin ketteröittäminen ja liiketoiminnan hyödyt arkkitehtuurista

Aamiaisseminaari arkkitehtuurista 7.2.2019

Tervetuloa Project-IT:n toimistolle aamiaisseminaariin torstaina 7. helmikuuta 2019. Tilaisuudessa käymme läpi, millaisia toimenpiteitä vaaditaan, kun arkkitehtuuria lähdetään ketteröittämään, ja mitkä sen hyödyt ovat liiketoiminnalle. Kerromme myös, millaisia hyötyjä liiketoiminta saa hyvin suunnitellusta arkkitehtuurista.

Ilmoittaudu aamiasseminaariimme ja tiedät enemmän

Ilmoittauduthan seminaariin 31. tammikuuta mennessä, niin varaamme sinulle paikan seminaarista ja aamiaisbuffetista. Tilaisuus alkaa kello 8 aamiaisella ja päättyy noin kello 10, jonka jälkeen asiantuntijamme ovat tavattavissa jatkokeskusteluja varten.

Project-IT:n toimisto löytyy Espoon Leppävaarasta osoitteesta Lars Sonckin kaari 16.

Ilmoittaudu tapahtumaan täyttämällä tietosi lomakkeeseen:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa artikkeli: