Uutiset

Tervetuloa taloon, Harri Burtsov!

Project-IT:n johtavana konsulttina on tänään aloittanut Harri Burtsov. Hän on toiminut vuosituhannen vaihteesta lähtien finanssiprojekteissa muun muassa osakevälityksen, -selvityksen ja Cash Managementin parissa.

”Vahvin osaamiseni on maksatuksessa. Olen tehnyt paljon töitä standardoinnin kanssa eri toimialueilla. Olen aina tykännyt, kun asioita voi tehdä tietyn standardin mukaisesti. Myös eri tahojen väliset integraatiot asiakas–pankki tai arvopaperikeskus–välittäjä -akselilla ovat tuttuja”, Harri Burtsov kertoo.

Project-IT:lle Burtsov siirtyi Kemiralta, jossa hän toimi maksuliikenneprosessien uudistajana. ”Vastasin Kemiran konsernitason maksuliikenteestä. 2012 aloitettiin iso järjestelmämuutos, jonka tavoitteena oli lisätä näkyvyyttä likviditeettiin konsernitasolla ja standardoida maksatuksen prosessit. Nyt kaikkien tytäryhtiöiden rahavirtoihin on hyvä näkyvyys, jonka lisäksi maksatus on yhtenäistetty globaalisti”, hän kertoo.

Tutustu Burtsovin osaamiseen tarkemmin >>

Jaa artikkeli: