Uutiset

Tervetuloa Project-IT:lle, Harri Paani!

Harri Paani on tänään aloittanut Project-IT:n konsultoinnista ja liiketoiminnan kehityksestä vastaavana johtajana. Edelliset viisi vuotta hän toimi Gartnerilla.

”Gartner analysoi IT-markkinoita, jonka lisäksi heidän konsultointiyksikkönsä auttaa Gartnerin palveluja käyttäviä yrityksiä soveltamaan tutkimustuloksia omassa toiminnassaan. Toimin konsultointipuolella, jossa konsultoin erityisesti finanssialan yrityksiä, mutta paljon myös yli toimialarajojen” Harri Paani kuvailee.

Paanilla on takanaan kolme vuosikymmentä monipuolisissa IT-alan tehtävissä. Hänelle on kertynyt kokemusvuosia esimiestehtävistä 22 ja projektijohtamisesta 18 niin kotimaassa kuin ulkomaisissakin yrityksissä ja projekteissa. Project-IT:llä Paani on valmis ja halukas ottamaan keskeisen roolin kasvustrategian toteuttamisessa.

”Yhtenä osana työnkuvaani on liiketoiminnan kehittäminen ja projektipäälliköiden osaamisen kehittäminen. Minulla on selkeä kuva siitä, mihin suuntaan markkinat ovat menossa ja sitä kautta visio, mihin suuntaan toimintaa pitäisi kehittää”, Paani sanoo

Tutustu tarkemmin Paanin asiantuntemukseen >>

Jaa artikkeli: