Uutiset

Tervetuloa taloon, Kati Kujala!

Kujalan aiempi ura on yhdistelmä IT-alaa ja liiketaloudellista puolta. Hän hallitsee erilaiset softan käyttöönotto- ja muutosprojektit, mikä tukee hienolla tavalla Project-IT:llä tehtävää työtä. Lisäksi Kujalalla on kokemusta Project-IT:lle uusista toimialoista, kuten asiantuntijapalveluita tarjoavista laki- ja tilitoimistoista.

Yksi projektityön kulmakivistä on Kujalan mielestä yhteistyö. ”Projektityössä on tärkeää viedä asioita eteenpäin yhdessä rintamassa eikä niin, että palloa heitetään vuorotellen puolelta toiselle. Näin toimien yhteisiin tavoitteisiin on helpompi sitoutua, ja onnistuminenkin on todennäköisempää”, hän sanoo.

Kujalaa on kehuttu sinnikkyydestä viedä projekteja eteenpäin ja saada asiat päätökseen. Vastuuntunnon lisäksi hän kertoo saavansa tunnustusta myös siitä, että hoitaa myös ne ei niin mieluisat työtehtävät. ”Itselleni antoisinta on saada henkilökohtaista kiitosta. Tiedän onnistuneeni, kun asiakas sanoo, että työ hoitui niin kuin pitikin”, kertoo hyväntuulinen johtava konsultti.

Kujala käyttää projektijohtamisen taitojaan myös vapaa-ajallaan; lue linkin kautta, missä lajissa!

Tutustu tarkemmin Kati Kujalaan  >>

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.