Uutiset

Tervetuloa Project-IT:lle, Jukka Vesanen!

Kokenut projektinhallinnan ammattilainen Jukka Vesanen aloitti yrityksemme johtavana konsulttina marraskuussa 2018. Vesasen projektiura alkoi tuotekehityspäällikön roolista vuosituhannen vaihteessa, minkä jälkeen hän on työskennellyt pääasiallisesti projektipäällikön tehtävissä.

”Projektijohtaminen on juuri sitä, mistä jo nuorena koodarina haaveilin. Hirveän hallinnollinen rooli ei ole ominta alaani, sillä työskentelen mieluummin toiminnan kuin exceleiden pyörittämisen tasolla. Teknispainotteinen tutkinto auttaa ajattelemaan tietyllä tavalla. Viimeiset 15 vuotta jenkkitaustaisessa talossa ovat taas opettaneet ajattelemaan asioita dollareiden vinkkelistä”, Jukka Vesanen kuvailee.

Tutustu Vesasen osaamiseen tarkemmin >>

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.