Uutiset

Meillä aloittaa tänään kolme uutta projektipäällikköä!

Ensimmäisenä esittelyvuorossa on kokenut projektinhallinnan ammattilainen Marja Elovainio. Tervetuloa Project-IT:n johtavaksi konsultiksi! Elovainio on täydellinen pari ensimmäiselle asiakkaalleen eli Samlinkille, sillä asiakkaansa tavoin myös Marja luottaa SAFen voimaan.

”Pääsin edellisessä työpaikassani SAFe-junailun makuun, ja se on ollut paitsi mielenkiintoista myös mielekästä tekemistä. Pidän erittäin paljon SAFe-toimintamallin loogisuudesta ja järjestelmällisyydestä. Siitä, että kaikilla on oma paikkansa ja roolinsa. Tuntuu, että homma ei voi epäonnistua, jos kaikki hoitavat oman tonttinsa”, Marja Elovainio kuvailee.

Marja Elovainio on sertifioitu Scrum Master sekä SAFe Agilist. Projektiarjessa on Elovainion mukaan palkitsevinta se, kun saa jonkin esteen poistettua. Silloin näkee tiimin tyytyväisenä. Välillä projektipäälliköltä vaaditaan lastentarhanopettajan taitoja, että nurkissa tapahtuvan jupinan sijaan tiimin jäsenet saadaan keskustelemaan keskenään.

”Olen saanut asiakkailta kiitosta rehellisestä kommunikaatiostani. Se liittyy luotettavuuteen, sillä en koskaan pyri kaunistelemaan asioita. Pyrin aitouteen ja sanon, miten asiat ovat. En kestä pätemistä ollenkaan, sillä itselläni ei ole minkäänlaista pätemisen tarvetta”, Elovainio toteaa.

Tutustu tarkemmin Elovainion osaamiseen >>

Jaa artikkeli: