Uutiset

Halusimme tehdä asiat paremmin

Jussi Pietilä vei Project-IT:n rekisteröintipaperit maistraattiin 15.9.2007. Jussi ja Project-IT:n toinen perustaja Antti Hellberg olivat tutustuneet vuosituhannen vaihteessa Tecnomenillä, jossa Pietilä toimi testauspäällikkönä Hellbergin vetämässä projektissa.

”Meitä harmitti, että projekteissa asioita hoidettiin vasemmalla kädellä. Projekteista puhuttiinkin aina siitä lähtökohdasta, että oletusarvo projektin onnistumiselle oli tosi pieni. Halusimme tehdä asiat paremmin”, Jussi Pietilä kertoo.

Alkuvuosina molemmat perustajat olivat itsekin tiukasti mukana asiakasprojekteissa, joten kaikki yritykseen liittyvä kehittäminen ja myyntityö tapahtui iltaisin ja viikonloppuisin.

”Project-IT sai uutta bensaa liekkeihin, kun me molemmat jäimme pois asiakashankkeista. Antti vastasi operatiivisesta toiminnasta, ja minä myynnistä. Aloimme vetää ja kehittää yritystämme, palkkasimme lisää ihmisiä ja myimme heidän osaamistaan täysipäiväisesti.”

Pietilän mukaan Project-IT:n kasvu johtuu osaavista ihmisistä ja hyvistä tyypeistä.

”Yrittäjän täytyy luottaa omaan historiaansa, asiantuntijoiden osaamiseen, asiakaspalautteeseen ja toki myös niihin pirun hyviin asiakassuhteisiin, joita meillä on alusta lähtien ollut.”

Lue Jussin ja Project-IT:n koko tarina!

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.