Uutiset

Tervetuloa PITiin, Kirsi ja Kari!

Project-IT:ssä on tänään aloittanut kaksi uutta johtavaa konsulttia Kirsi Lehikoinen ja Kari Sainio. Lehikoinen on työskennellyt projektien parissa 20 vuotta, Sainio 15 vuotta.

Kirsi Lehikoinen aloitti uransa koodaajana, mutta siirtyi pian projektinjohtamisen pariin. Hänet tunnetaan hyvänä ihmisjohtajana, joka tekee työtään analyyttisesti ja tuloshakuisesti. Jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen on Lehikoiselle tärkeää. Projektimainen lähestymistapa on hyväntuulisen Lehikoisen sydäntä lähellä myös vapaa-aikana.

”Minulla on aina muutama innostava projekti meneillään”, hän nauraa. Lue lisää Lehikoisen ajatuksista täältä.

Kari Sainiolla on takanaan pitkä historia Nokian palveluksessa, jossa hän toimi muun muassa kansainvälisissä tuotekehitysprojekteissa. Edelliset kuusi vuotta Sainio työskenteli maksualan markkinajohtajalla. Harrastuksekseen mies nimeää kouluttautumisen. Tietotekniikka-alan ylemmän AMK-tutkinnon lisäksi hänellä on tuore ammattikorkeakoulun opettajan pedagoginen pätevyys.

”Käytännössä opetustilanteen järjestäminen on samanlaista kuin projektinkin: tehdään suunnitelmat, ja asetetaan jokaiselle tiimin jäsenelle tavoitteita. Sitten toteutetaan. Matkan varrella asiat saattavat muuttua, ja silloin tilanteisiin reagoidaan”, Kertoo Sainio. Lue lisää Sainion urasta täältä.

 

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.