Uutiset

Jussi Pietilä toimitusjohtajan sijaisena 9.6.2019 asti

Jussi Pietilä on palannut sapattivapaalta 11.6.2018. Pietilä toimii toimitusjohtajan sijaisena 9.6.2019 asti. Toimitusjohtajan sijaisuuden lisäksi hänellä on aktiivinen rooli sekä asiakasrajapinnassa että kasvustrategian toteuttamisessa.

”Project-IT:n kasvu on jatkunut vahvana myös vuoden 2018 kahden ensimmäisen kvartaalin aikana. Tänä vuonna nostamme henkilöstölukumme yli 80:een. Motivoitunut, tyytyväinen ja intohimoisesti projekteihin suhtautuva henkilökunta on tärkein voimavaramme”, Pietilä sanoo.

Aiemmin myönnetyn AAA-luottoluokitusdiplomin lisäksi Project-IT:lle on nyt myönnetty Bisnoden kansainvälinen Dun & Bradstreet -sertifikaatti 2018 sekä Kauppalehden Menestyjä- ja Kasvajasertifikaatit 2018.

Yrityksen historian suurin rekrytointikampanja alkaa elokuussa

Suomen hyvä taloudellinen suhdanne näkyy myös Project-IT:llä. Asiakkaat investoivat entistä enemmän digitaalisiin järjestelmiin sekä pilvipalveluihin. Kysyntään vastatakseen Project-IT aloittaa elokuussa historiansa suurimman rekrytointikampanjan.

”Meillä on edelleen tavoitteena palkata kaikki Suomen parhaimmat IT-projektihallinnan ammattilaiset ja arkkitehdit. Elokuun aikana meille hakevat, kanssamme työsopimuksen allekirjoittavat saavat merkittävän edun, josta tulemme kertomaan 1.8.2018 tarkemmin”, sanoo Pietilä.

Suomen johtavan projektinhallinnan ja IT-arkkitehtuurin asiantuntijapalveluita tarjoavan Project-IT:n liikevaihto oli vuonna 2017 lähes 9 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi edellisestä vuodesta 32 prosenttia ja on 2,5 kertaistunut vuodesta 2014.

Lisätietoja:
Jussi Pietilä
0400 945 275

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.