Uutiset

Project-IT on jälleen virallisesti luokiteltu vahvaksi kasvuyritykseksi – kolmelta eri taholta!

Aiemmin myönnetyn AAA-luottoluokitusdiplomin lisäksi Project-IT:lle on nyt myönnetty Bisnoden kansainvälinen Dun & Bradstreet -sertifikaatti 2018 sekä Kauppalehden Menestyjä- ja Kasvajasertifikaatit 2018.

Suomen johtavan projektinhallinnan ja IT-arkkitehtuurin asiantuntijapalveluita tarjoavan Project-IT:n liikevaihto oli vuonna 2017 lähes 9 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi edellisestä vuodesta 32 prosenttia ja on 2,5 kertaistunut vuodesta 2014. Näiden lukujen ansiosta yritys on ansainnut Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin.

– Kasvumme on ollut myös kannattavaa, sillä liikevoiton keskiarvo vuodesta 2014 lähtien on ollut 15 prosenttia. Seuraava tavoitteemme on 30 miljoonan euron liikevaihto vuoteen 2022 mennessä, kertoo Project-IT:n toimitusjohtaja, perustajaosakas Antti Hellberg.

Taloudellisen suorituskykynsä perusteella Project-IT Oy on valittu myös Kauppalehden Menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat osaava yritysjohto, omistautunut henkilökunta, tehokkaat prosessit sekä hyvä asiakasymmärrys.

Vaatimuksena Dun & Bradstreetin parhaaseen mahdolliseen luottoluokkaan pääsemiselle ovat muun muassa keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen. Suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu Project-IT:n tavoin D&B:n ensimmäiseen luottoluokkaan. Project-IT on ansainnut myös AAA-sertifikaatin kuulumisestaan Bisnoden määrittelemään korkeimpaan luottoluokkaan

Project-IT jatkaa määrätietoisesti jyrkällä kasvupolullaan ja rekrytoi kaikki Suomen taitavimmat IT-projektinhallinnan ammattilaiset ja ratkaisuarkkitehdit.

– Vuonna 2018 nostamme henkilöstölukumme yli 80:een. Motivoitunut, tyytyväinen ja intohimoisesti projekteihin suhtautuva henkilökunta on tärkein voimavaramme. Haluankin kiittää tunnustuksista niiden myöntäjiä sekä kasvusta ja menestyksestä asiantuntevaa henkilökuntaamme ja uskollisia asiakkaitamme. Kiitos!

 

Lisätietoja:

Antti Hellberg toimitusjohtaja
050 386 6503

antti.hellberg@project-it.fi

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.