Uutiset

Tervetuloa tiimiin, Miikka Lötjönen!

Uusin vahvistuksemme Miikka Lötjönen on sertifioitu projektinhallinnan konkari. Lötjösellä on vahva ammatillinen tausta toimitusprojekteista sekä kattavaa osaamista ja ymmärrystä ketteristä projektimenetelmistä sekä ohjelmistokehitysprosessimalleista.

”Taustani vuoksi tekninen osaamiseni on astetta syvempää. Pystyn siis itsekin ottamaan kantaa niihin asioihin, jotka vaikuttavat projekteihin teknisesti. Mielestäni IT-projektipäällikön rooli on konsultoivakin eli ei ainoastaan hallinnollinen niin kuin joskus virheellisesti luullaan”, Miikka Lötjönen valottaa osaamistaan.

Tutustu Lötjösen osaamiseen >>

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.