Uutiset

Uusi talouspäällikkömme on Eeva Hägerström

Project-IT:n talouspäällikkönä on aloittanut taloushallinnon konkari, ekonomisti Eeva Hägerström. Hänen uransa IT-yritysten monipuolisissa taloushallinnon ja liiketoimintatuen tehtävissä on alkanut jo vuonna 1990.

”Olen aina ajatellut, että numerot ovat mukavia, mutta minua on myös kiinnostanut ihmisten välinen vuorovaikutus. Project-IT:n työpaikkailmoituksesta näin heti, että tuo on minun paikkani, tuon minä otan! Olen kiitollinen päästessäni osaksi PITin asiantuntijayhteisöä.”

Lue lisää »

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.