Uutiset

Uusin vahvistuksemme on Tomi Ruuska, tervetuloa taloon!

Erilaisissa projektitehtävissä vuodesta 2012 lähtien töitä paiskineella Tomi Ruuskalla on laaja kokemus eri toimialojen IT-projekteista. Tietotekniikan diplomi-insinööri Ruuskan mukaan mitkään projektihaasteet eivät ole liian suuria, kun projektilla on sopiva tiimi, resurssit ja johdon tuki.

”Onnistuneen projektin kulmakiviä ovat projektin huolellinen ja riittävä valmistelu ja suunnittelu, projektin tärkeimpien sidosryhmien osallistaminen ja odotustenhallinta, sopivan projektiryhmän valitseminen ja motivointi, riittävä ja selkeä viestintä, sekä ennen kaikkea hyvä ja ihmisläheinen projektijohtaminen”, johtava konsultti Ruuska kuvailee.

Lue lisää »

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.