Uutiset

Tervetuloa taloon, Virpi Kanala!

Virpi Kanala on tänään aloittanut Project-IT:n johtavana konsulttina. Kanala on johtanut erilaisia IT-alan projekteja teollisuuden ja julkisen sektorin lisäksi muun muassa tietoliikenne-, finanssi- ja rakennusaloilla vuodesta 2002 lähtien. Vuodet projektien parissa ovat antaneet Kanalalle työkaluja ja keinoja, joiden avulla projektit ohjataan varmasti ja mutkitta maaliin.

”Project-IT:llä on vakaa omistajapohja. Sen lisäksi minua houkutti mahdollisuus päästä tekemään töitä finanssitoimialalla, mahdollisuudet oppia uutta, ja mahdollisesti toimia mentorina jossain vaiheessa, ja siirtää oppejani junioreille”, Kanala kertoo.

Lue Virpi Kanalasta lisää konsulttiesittelystä.

Jaa artikkeli:

Lataa IT-ostamisen ABC -opas!

Asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kirjoitettu IT-ostamisen ABC pitää sisällään paljon käytännönläheisiä ohjeita IT-ostamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.